Kritik müsabakadan 1-0’lık skorla ayrılan kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golü 46. dakikada Emre Ülkü kaydetti. Manisa temsilcisi ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımanın mutluluğunu yaşadı.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi’nin bitimine 2 hafta kala kritik bir 3 puan aldı. Alaçatı İlçe Stadı’nda Alaçatıspor ile karşı karşıya gelen kırmızı-siyahlılar, Emre Ülkü’nün kaydettiği golle 3 puana uzanmasını bildi. Müsabakaya çok iyi bir başlangıç yapan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, çok net pozisyonları gole çevirmekte sıkıntı yaşadı. Maçın ilk yarısında birde Yıldızspor’dan Mehmet Akif Şerifoğlu, 35.dakikada attığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday oluyor! Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday oluyor!

İkinci Yarı Golle Başladı

Maçın ikinci yarısında, Yıldızspor’un rakibi karşısında atakları devam etti. Kıran kırana sahada mücadele eden Manisa temsilcisi ikinci yarıya golle başladı. Emre Ülkü, 46. dakikada attığı golle maçın skorunu 1-0 olarak ilan etti. Bu sonucun ardından Yıldızspor 45 Futbol Kulübü puanını 29 yaparak bitime iki hafta kala ligde kalma umutlarını sürdürdü. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü kalan iki haftada sahasında Bayındırspor ile oynarken, deplasmanda Kütahya Özel İdarespor ile sezonu tamamlayacak. Kırmızı-siyahlılar kalan iki maçını kazanarak diğer sonuçları bekleyecek. Maçın ardından soyunma odasına gelen Başkan Erhan Yıldız ve yöneticiler, teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederek alkışladı. Başkan Yıldız, “Bugün önemli bir galibiyete imza attık. Sonuna kadar savaşacağız. Kalan iki maçımızda 6 puan çıkarıp bekleyeceğiz. Ligde kalacağımıza inancımız tam” dedi.

Muhabir: Mahmut ASLAN