Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanlığı, 1 Haziran Pazar günü 3. Olağan İl Kongresi’ni yapacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu’nda, saat 14.00’te başlayacak kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç da katılacak.

Partinin mevcut il başkanı Serhat Orhan’ın tek aday olarak gireceği kongre öncesinde, il teşkilatı hazırlıklarını sürdürüyor.

Trafik cezaları sil baştan! Ehliyete el konulacak, cezalar katlandı!
Trafik cezaları sil baştan! Ehliyete el konulacak, cezalar katlandı!
İçeriği Görüntüle

Bu kapsamda İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Enes İzci, beraberinde yardımcısı Muhammed Öztürk ile birlikte Medi Medya grubumuzu da ziyaret ederek kongre davetiyesini iletti.

Yerel basına önem verdiklerini ifade eden İzci, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda da bulunacağını belirtti.

İzci, yapılacak olan kongreye bütün Manisalıları davet etti.

Muhabir: Özkan Çelik