TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 2019-2020 futbol sezonuna müthiş bir başlangıç yapan ve son olarak deplasmanda karşılaştığı Afjet Afyonspor’u ilk yarıda Serdar ve ikinci yarıda Çağrı’nın attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başaran Manisa Futbol Kulübü’nde maçın ardından soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından kendilerine maç boyunca büyük destek veren taraftarlarının yanına koşan siyah beyazlı futbolcuların soyunma odasında da galibiyet sevinci görülmeye değerdi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİR ENGELİ DAHA AŞILDI

Afjet Afyonspor maçının ardından soyunma odasın inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, başkanvekili Engin Anlı ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla sarmaş dolaş olarak galibiyeti kutladılar. Siyah Beyazlı futbolcular, ligin 13. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Yeni Çorumspor maçında da galibiyet sözü verdiler.

HEM KENDİ EVİNDE HEM DE DEPLASMANDA RAKİP TANIMIYOR

Teknik Direktörü İsmail Ertekin yönetiminde 2019-2010 futbol sezonuna fırtına gibi başlayan Manisa FK, iç sahada ve deplasmanda şu ana kadar rakip tanımadı. Ligde oynadığı 12 maçta 11 galibiyet ve 1 beraberlik alan siyah beyazlılar, kendi sahasında 6’da 6 yaparken, deplasmanda ise 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakip ağları toplam 38 kez sarsan siyah beyazlılar kendi kalesinde ise 10 gol gördü.

Manisa Futbol Kulübü’nün Kendi Evinde Aldığı Sonuçlar

1. HAFTA: Manisa FK: 1 Zonguldak Kömürspor: 0

3.HAFTA:  Manisa FK: 6 Hekimoğlu Trabzon: 3

5.HAFTA: Manisa FK: 2 Sarıyer: 0

7.HAFTA: Manisa FK: 6  1922  Konyaspor: 2

9.HAFTA: Manisa FK: 4 Pendikspor: 2

11.HAFTA: Manisa FK: 4 Tarsus İdman Yurdu: 0

Manisa Futbol Kulübü’nün Deplasmanda Aldığı Sonuçlar

2.HAFTA: Hacettepe: 1 Manisa FK:6

4.HAFTA: Şanlıurfa: 0 Manisa Fk. 3

6.HAFTA: Yılport Samsunspor: 2 Manisa FK: 2

8.HAFTA: Gümüşhanespor: 0 Manisa FK: 1

10.HAFTA: Başkent Akademi FK: 0 Manisa FK: 1

12.HAFTA: Afjet Afyonspor: 0 Manisa FK: 2