Vestel 2-17 Nisan tarihleri arasında ankastre fırından buzdolabına, buzdolabından çamaşır ve bulaşık makinelerine seçili beyaz eşya ürünlerinde çeyiz kampanyası düzenliyor.

Bu kampanya kapsamında alışverişlerde 10 bin TL indirim fırsatı sunarken evlilik hazırlığında olan çiftler bu kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor.

2024 Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu! Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanlar Ne Kadar? 2024 Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu! Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanlar Ne Kadar?

Kampanya detayları

Kampanyadan yararlanmak Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili ürünleri almanız gerekiyor. Aldığınız ürünlerde son montaj tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlendi. Kampanya, stoklarla sınırlı olup, müşterilerin seçili TV, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, solo fırın, ankastre fırın ve derin dondurucu kategorilerinde 4 farklı ürün satın alması durumunda Nisan ayı toplam tavsiye edilen perakende satış tutarı üzerinden 10.000 TL indirim uygulanacaktır. Tekli ürün alımlarında indirim uygulanmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi