Vestel tarafından yapılan kampanya kapsamında, seçili TV, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi veya derin dondurucu ürün gruplarından herhangi birini satın alan müşteriler, kampanyaya dahil olan süpürge, küçük ev aletleri, ankastre mikrodalga, hava temizleyici veya akıllı uyku takip bandı gibi ürün gruplarında toplam tavsiye edilen perakende satış tutarı üzerinden 2.750 TL indirim kazanacak. Ancak, bu indirim tekli ürün alımlarında geçerli değil.

Metin ortaya çıktı! Eylem Tok ile ilgili flaş gelişme! Metin ortaya çıktı! Eylem Tok ile ilgili flaş gelişme!

Kampanya detayları ve katılımcı ürünlerin kod listesi vestel.com.tr adresinde yer alıyor. Kampanyaya dahil olmayan ürünler bu fırsattan yararlanamıyor. Vestel, kampanyanın şartlarını, geçerlilik tarihlerini ve kampanyaya dahil ürünleri değiştirme, durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutuyor.

Son montaj tarihi 31 Aralık 2024 olan kampanya stoklarla sınırlı. Diğer paket kampanyalarla birleştirilemiyor. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade eden tüketiciler, katıldıkları paket için yapılan indirim tutarını geri ödemek zorunda kalacaklar. Cayma hakkının kullanılması durumunda ise tüketici kampanyadan faydalanamayacak. 

Kaynak: Haber Merkezi