Kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber Kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber

Kripto para piyasasında son dönemlerde yaşanan dalgalanmalar ve düşüşler yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, Bitcoin'in mevcut durumu ve geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolçak, Bitcoin'in 60 bin dolara düşebileceğini öngördü ve yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

 

Kripto paralara yatırım son zamanlarda azalırken, sert satış ve yükseliş dalgalanmaları yatırımcıların kabusu haline geldi. Bitcoin, son bir yıl içinde yatırımcısına yüzde 109 kazandırmış olmasına rağmen, son bir ayda yüzde 5 düşüş yaşayarak 64 bin 340 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı. Yaşanan bu düşüşler, yatırımcıları endişelendiriyor ve Bitcoin'in geleceği hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmasına neden oluyor.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, son yayınladığı videoda kripto para piyasasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kolçak, Bitcoin'in halving dönemine girdiğini ve kripto para üretiminin azalmasıyla birlikte maliyetlerin artacağını belirtti. Bu durumun Bitcoin'in değerinde bir boğa trendi yaratabileceğini ifade etti.

Kolçak, "Baskı devam ederse burada 60 bin dolarları görme ihtimalimiz var. Kısa vade için burada işlem açmam. Ama orta ve uzun vade için toplayanlar için ufak ufak alınabilir ya da baskının tamamen bitmesini bekleyeceksiniz. Yükselişe geçtiği zaman ise yüklü mal alacaksınız" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi