Uraz Kaygılaroğlu’nun sevgilisinin ilk sergisinde verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Haberleri görenler tarafından Uraz Kaygılaroğlu’nun olayı ne merak ediliyor.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun sevgilisi Sayna Soleimanpour kimdir? Çift neden gündem oldu? İşte detaylar…

Uraz Kaygılaroğlu Olayı Ne? Neden Gündem Oldu?

Uraz Kaygılaroğlu sanatçı sevgilisinin ilk sergisindeki fotoğraflarıyla gündem oldu. Kaygılaroğlu’nun elinde bir kasap bıçağıyla sevgilisinin kafasını elinde tutuyor gibi görünen pozları büyük tepki topladı.

Bir diğer fotoğrafta ise yine kesik kafayla bir sofrada verilen poz birçok insanı rahatsız etti. Uraz Kaygılaroğlu kısa süre sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncunun yaptığı açıklama şu şekildedir:

Uraz Kaygilaroglu Olayi Ne 3

Uraz Kaygılaroğlu olayı ne merak edenler tarafından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Bu durumda bahsi geçen serginin sahibi de merak edildi. Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Sayna Soleimanpour kimdir inceleyelim…

Uraz Kaygilaroglu Olayi Ne 7

Uraz Kaygılaroğlu’nun Sevgilisi Kim? Sayna Soleimanpour Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu olayı ne konusunun odak noktası olan sevgilisi araştırılıyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi Sayna Soleimanpour bir fotoğraf sanatçısı. 2010-2014 seneleri arasında Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nde resim üzerine eğitim aldığı biliniyor.

Lisans eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı’nda başlayan Soleimanpour, 2019 yılında Fotoğraf bölümüne geçiş yapmış. Sanatçı hala Mimar Sinan Üniversitesi’nde eğitimini sürdürüyor. Sayna Soleimanpour Instagram’da @saynarte kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor. Sanatçının yaklaşık 40 bin takipçisi bulunuyor.

Sanatçı 2022 yılından beri eserlerini sergiliyor. Sayna Soleimanpour’un sergileri aşağıdaki gibidir:

  • Kesişme VII (Mayıs-Temmuz 2022)
  • Artweeks @Akaratler’22 (Kasım 2022)
  • CI Bloom’23 (Mayıs-Haziran 2023)
  • Contemporary İstanbul’23 (Eylül-Ekim 2023)
  • Art Show: Galeriler Buluşması (Şubat 2024)
  • Life in Plastic (Nisan- 18 Mayıs 2024)

Uraz Kaygilaroglu Olayi Ne 8

Sayna Soleimanpour pandemi döneminde yarattığı #evdekal serisiyle de çokça konuşulmuştu. Bu çalışmasında ise sokakların boş kalmasının kadınlar için güvenli bir alan haline geldiğini, böylece evini sokağa taşıyabildiğini vurgulamıştı.

Uraz Kaygilaroglu Olayi Ne 5

Sayna Soleimanpour Kaç Yaşında? Nereli?

Sayna Soleimanpour 1996 yılında doğmuş olup, günümüzde 28 yaşındadır. Sanatçının isminden dolayı Sayna Soleimanpour kökeni de merak ediliyor. Sayna Soleimanpour İran’ın Tebriz ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen İranlı olduğu bilinmektedir.

Uraz Kaygılaroğlu Kaç Yaşında?

Uraz Kaygılaroğlu’nun olayı ne sorusunun yanında yaşı da merak ediliyor. Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuş olup güncel olarak 37 yaşındadır.

Uraz Kaygilaroglu Olayi Ne 9

Manisa Turgutlu Tren Saatleri: Kaç Km? Bilet Fiyatları Ne Kadar? Manisa Turgutlu Tren Saatleri: Kaç Km? Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Uraz Kaygılaroğlu’nun Eski Eşi Kim?

Uraz Kaygılaroğlu oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Uraz Kaygılaroğlu 2014 yılında kendisi gibi oyuncu Melis İşiten’le dünyaevine girdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan çift 2019 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’in Ada isimli bir kızları var. 7 yaşına giren Ada Kaygılaroğlu hem annesi hem de babasıyla vakit geçiriyor. Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle barıştı mı sorusu oldukça merak edilse de ikili yalnızca dost olduklarını belirtiyor.

Muhabir: Özkan Çelik