Sosyal medyanın renkli isimlerinden Merve Taşkın, daha önce ayda 100 bin dolar kazandığını açıklayarak gündem yaratmıştı. Müstehcen içerikleri ve iddialı yaşam tarzıyla bilinen Taşkın, şimdi ise yaşamını tamamen değiştirme kararı aldı. Bali'ye taşınma kararı alan fenomen, Onlyfans platformundaki içerik üretiminden elde ettiği geliri ve yalıdaki lüks yaşamını geride bırakıyor.

Taşkın'ın yaptığı açıklamalara göre, 100 bin dolarlık aylık gelir onun için yeterli olmamış gibi görünüyor. Daha önce 256 bin TL'lik bir yalının kirasını ödediğini belirten fenomen, şimdi ise Endonezya'nın güzel adası Bali'ye yerleşiyor. Spiritüel eğitimlere olan ilgisiyle bilinen Merve Taşkın, yeni yaşamına dair sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine detaylı bilgiler paylaşıyor.

Aslışah Alkoçlar Kimdir? Evli Mi? Kaç Çocuğu Var? Aslışah Alkoçlar Kimdir? Evli Mi? Kaç Çocuğu Var?

Fenomenin son olarak "Ayda 100 bin dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil" sözleri ve Bali'ye taşınma kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Taşkın, bu kararıyla birlikte hayatını tamamen değiştirme ve yeni bir başlangıç yapma kararı almış gibi görünüyor.

Editör: Onur Yılmaz