Sakarya Üniversitesi kampüsünde yaşandığı öne sürülen cinsel saldırı olayı, öğrenciler arasında endişeye yol açtı. İddiaya göre, dün saat 20.20 sıralarında F.I. isimli öğrenci, arkadaşı M.Ü. ile Teknokent yönüne yürüdüğü sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir erkeğin saldırısına uğradı.

Genç Kızı Ormanlık Alana Sürüklemeye Çalıştı

Öğrencinin beyanına göre şüpheli, F.I.'ya sarılarak onu yere yatırdı ve ormanlık alana sürüklemeye çalıştı. Genç kızın ve yanındaki arkadaşının direnmesi üzerine şüphelinin olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.

Öğrenciler Güvenlik Önlemlerinin Artırılmasını İstedi

Olayın ardından E.M. ve K.Ç. isimli iki öğrencinin çektiği videoda kampüsteki güvenlik sorunlarına dikkat çekildi. Öğrenciler, özellikle karanlık yolların aydınlatılmasını ve kampüs genelindeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.

Polis Şüpheliyi Arıyor

Olayın ardından emniyet ve savcılık tarafından çalışma başlatıldığı belirtildi. Ekiplerin, şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak amacıyla kampüs içindeki ve olay güzergahındaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldığı aktarıldı.

Kaynak: Haber merkezi