Manisa Futbol KulübÜ, Galatasaray’dan 18 yaşındaki sol bek oyuncusu Umut Erdem ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkan Mevlüt Aktan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Umut Erdem, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Burada kendimi geliştirerek takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum. Hedefimiz olan Süper Lig için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN MEVLÜT AKTAN, “UMUT, GELECEK VADEDEN DEĞERLİ BİR OYUNCU”

Umut Erdem’in Manisa Futbol Kulübü formasıyla önemli başarılar elde edeceğini kaydeden Başkan Mevlüt Aktan ise, “Umut Erdem, Galatasaray altyapısında yetişmiş, gelecek vadeden değerli bir oyuncu. Umut’un yeteneklerine güveniyoruz. Onu Manisa Futbol Kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

YENİ TRANSFER UMUT ERDEM KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Umut Erdem, 5 Şubat 2004 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Futbola Kartalspor altyapısında başlayan Umut, 2019-2020 sezonunda Galatasaray altyapısına transfer oldu. 18 yaşındaki genç sol bek bu sezon Galatasaray ile UEFA Gençlik Ligi, Rezerv Lig ve U19 Elit A Ligi’nde 20 maçta görev aldı. Umut Erdem, U19 Milli Takımımızın da formasını terletiyor.SPOR SERVİSİ

Editör: Onur Yılmaz