Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi davasında ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Osman Kavala ile ilgili, "Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu ve Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Bu karar malum çevreleri rahatsız etti. Kusura bakmasınlar, bu ülkede hukuk var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile bir araya geldiği iftar programında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Dostluğunuz fedakarlığınız azminiz için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Büyüklerimiz bize hayrı öğütlerken, yapılan hizmetleri takdir etme tavsiyelerinde bulundu. Ömrümüzü adadığımız dava şahıs değil hak ve hakikat davasıdır.

Hakka ve hakikate yönelen herkese bu kapılar açıktır. Büyük bir siyasi bunalımın ardından gelen 2002 seçimleriyle Anadolu ihtilali başlattık.

Ülkemizin önünde yepyeni kapıları açan 3 Kasım seçimleriyle Türkiye daha fazla demokrasi, ekonomik kalkınma manasına gelen kutlu bir yola girmiştir.

Eski Türkiye güzellemesi yapanlar dönemi bilmeyenlerdir. Bugün 2002 öncesi ile 2022'nin Türkiye'sini karşılaştıran ahlak sahibi herkes ülkemizin nereden nereye geldiğini görecektir.

Eğitimde altyapı eksikliğini giderdik, hem de 28 Şubat zihniyetinin yaptığı tahribatın izlerini ortadan kaldırdık.

Sağlıkta ülkemizi cenazelerin borcundan dolayı hastanelerde rehin alındığı ayıptan kurtarmakla kalmadık, medeni bir yer haline getirdik.

"BU ADAM TÜRKİYE'NİN SOROS'UYDU"

En son bir zat ile ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu. Gezi Olayları'nın perde arkası koordinatörüydü. Kızlarımızın başörtüleriyle Üniversite kapılarında süründürüldüğü dönemden şimdi güvenlik güçlerimizin onları teminat altına aldığı döneme geldik. HÜRRİYET

Editör: TE Bilişim