Ucuza ev eşyası almak için canlarını hiçe saydılar, yüzlerce metre kuyruk oluştu

A W129076 08

Mağaza Açılışında Baygınlık Geçirenler Oldu, Çocuklar kayboldu

Bursa'da bir zücaciye mağazasının açılışında ucuz tencere ve tabak çılgınlığı yaşandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar saatler öncesinden mağaza önünde kuyruğa geçti. Açılış anında yaşanan izdihamda kadınlar birbirine girerken, yüzlerce kişilik kalabalık arasında bazı çocuklar kayboldu. Olaylar kameralara yansıdı.

Yıldırım ilçesindeki bir zücaciye mağazasının açılışı için düzenlenen kampanya, beklenmedik bir izdihama neden oldu. Açılışa katılmak isteyenlerin oluşturduğu yoğun kuyruk nedeniyle bir sokak trafiğe kapatıldı. Açılışa katılan yaklaşık 3 bin kişi arasında kadınlar arasında çıkan izdihamda birbirlerine girenler oldu.

A W129076 06

Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı açılışta, kadınlar zaman zaman düşerek zor anlar yaşadı. Kalabalık arasında kaybolan bazı çocuklar, aileleri tarafından bulunana kadar endişe içinde bekledi. Açılış sırasında bayılanlar da oldu.

Mağaza sahibi Bekir Yetişen, yoğun ilgi nedeniyle açılışın beklendiği gibi geçtiğini belirterek, "Fiyatlarımızı düşük tutarak müşteri devamlılığını sağlamak istiyoruz. Kalabalığın bu boyutlara ulaşacağını bekliyorduk. Genellikle açılışlarımız bu şekilde geçer. Bu seferki açılışımızda güvenliği arttırarak müşterilerimizin mağdur olmasının önüne geçtik" dedi.

Kaynak: İHA