Olay, dün akşam saatlerinde Arnavutköy Hicret Mahallesi’nde gerçekleşti. 2021 yılında dini nikahlı eşinin kayıp başvurusunun ardından bir kuyuda cansız bedenine ulaşılan Aykut A.’ın ölümü ile ilgili dini nikahlı eşi kayınbabasını suçlarken, ölen kişinin babası da gelinini suçladı. Sır dolu soruşturma devam ederken taraflar televizyon programlarına çıkarak yüzleşti. Olayın ardından husumetleri devam eden taraflar Aykut A.’ın ölüm yıl dönümünde tekrar karşı karşıya geldi. Aykut A.’ın babası Zeki A. akşam saatlerinde işten gelecek olan kızını bekleyen Ayten G.’ye beklediği İETT durağında kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefinde olan kadın yoldan geçen bir minibüs ile Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadının yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenildi.

Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

Kan dolduran saldırı olay yerinde bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Zeki A.’ın durakta bekleyen Ayten G.’nin önüne geldiği ve kısa süre sonra arkasında sakladığı silahı kadına doğrultarak 2 el ateşlediği görüldü. Saldırı sonrasında A. olay yerinden koşarak uzaklaşırken yere yığılan G. vatandaşların yardımıyla yolda geçen bir minibüs ile hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’da deniz taksi ile kano çarpıştı… Bir kadının ayağı koptu! İstanbul’da deniz taksi ile kano çarpıştı… Bir kadının ayağı koptu!

Annesinin yanına geldiği esnada saldırıyı öğrendi

Kendisini durakta bekleyen annesinin yanına gelmek için durağa doğru yaklaşan Bahar G. saldırıyı öğrendiği esnada panik halinde hastaneye koştu. Bahar G.’nin saldırıyı öğrendikten sonra telefonda konuştuğu anlar da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Yaşam mücadelesi devam ederken, saldırgan aranıyor

Saldırı sonrasında bir vatandaşın aracı ile hastaneye kaldırılan Ayten G.’nin hastanedeki yaşam mücadelesi devam ederken saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaşan Zeki A. polis tarafından her yerde aranıyor.

Kaynak: İHA