Olay, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde bulunan 14 katlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.C.Ş. (30) ile Selin G. (28) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine N.C.Ş., Selin Gökhan’ı otelin 5’inci katından aşağı attı.
İddiaya göre şüpheli, kadının 5’inci kattan düşmesinin ardından da durmadı. Hızını alamayan N.C.Ş.’nin, asma kata düşen Selin Gökhan’ın üzerine odada bulunan bazı eşyaları da attığı öğrenildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Düşmeden Önce Bıçaklandığı Ortaya Çıktı
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrolde Selin G’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan N.C.Ş.’nin ardından olayla ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.
Genç kadının, 5’inci kattan aşağı düşmeden önce vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı öğrenildi.
Olayın ardından polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan N.C.Ş. hakkında soruşturma başlatıldı. Selin G’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.





