Survivor All-Star konseyine damga vuran Nagihan-Sahra kavgası, Acun Ilıcalı'nın sert tepkisiyle gündemde… Nagihan Karatepe'nin Sahra'ya yönelik eleştirileri ve yaşanan tartışma, yarışmanın sadece fiziksel değil, duygusal ve psikolojik bir mücadele de olduğunu gösterdi. Peki, Nagihani Sahra’ya ne dedi? İşte Nagihan-Sahra kavgasının detayları…

Nagihan ve Sahra Arasında Kavga! | Sahra’ya Ne Dedi?

Survivor All-Star'da gergin anlar yaşandı. Nagihan ve Sahra arasında konseyde başlayan tartışma, geçmişe dayanan anlaşmazlıkların su yüzüne çıkmasına neden oldu. 2018 yılına ait tartışmaları gündeme getiren Nagihan, Sahra'nın özel hayatına dair eleştirilerde bulundu. Acun Ilıcalı, Nagihan'a yaptıklarının mazereti olamayacağını belirterek sert yaptırımlar uyguladı. Yaşanan kavganın detaylarına geçildiğinde, Sahra'ya yönelik hakaretlerin ve eleştirilerin konuşulduğu tespit edildi.

Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi

Nagihan konseyde yaptığı açıklamada, ''Acun Bey siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarıda olanların hiçbirini bilmiyorsunuz. Biz hiçbir zaman özel hayatımızı buraya taşımadık. Sahra ile benim geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Ta ki ben en son erkeklerin dokunulmazlık oyununda, bana bir yakıştırmada bulundu. Ertesi gün gittim ve sordum. Söylediğini duydum. O kapıyı araladı. Kendileri yapınca çok normal biz karşılık verince mi anormal oluyoruz? Benim kırmızı çizgimdi, ben buraya yarışmaya geldim. Ama bu arkadaş hiç ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor. Ben yapmam gerekeni yapmak zorunda kaldım. Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar? Böyle olursa da Nagihan normal olamaz zaten. Ben durup dururken patlamadım. Ve her şeye de razıyım. Ben de kendimi kaybettim, ben de suçluyum. Ama ben durup dururken bu suçu işlemedim. İşlettirildim!” dedi.

Acun Ilıcalı’dan Sert Tepki

Nagihan'ın Sahra'ya yönelik eleştirileri, yarışmanın rekabetini kişisel bir boyuta taşıdı. Acun Ilıcalı'nın tepkisi ise yarışmacıların kişisel sınırlarını korumak ve saygınlığını sağlamak adına sert oldu. Ilıcalı'nın Survivor'ın hem sunucusu hem de yapımcısı olarak, yarışmanın adaletli ve düzgün bir şekilde ilerlemesini sağlamak adına aldığı tavrı, programın sadece bir yarışma olmanın ötesinde bir deneyim sunduğunu gösterdi.

Acun Ilıcalı "Maalesef oyun alanında istemediğimiz şeyler yaşandı. Konu Nagihan ve Sahra arasındaydı. Özel hayat konusunda çok ciddi sözler olduğunda biz bu görüntüleri yayımlamak istemedik. Prodüksiyon olarak çok üzüldük'' dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi