Survivor 18 Şubat 2024 Pazar günü TV8 ekranlarında saat 20:00’de ekranlara gelecek. Son bölüm fragmanında, çıkan kavga anları sosyal medyada herkesi şaşırttı. Adeta ortalık karıştı. Fragmanı sosyal medyaya çığ gibi düşen Survivor 37. bölümde neler yaşanacak? İşte fragman ve cevaplar…

Survivor’da Kavga Anları Gündem Oldu

Survivor All Star 2024 37. bölüm fragmanında yer alan kavga görüntüleri izleyicileri meraklandırdı. Bölümler ilerledikçe tansiyonu hiç düşmeyen Survivor’da bu bölümde, adeta tüm yarışmacılar birbirleriyle kavga ediyor.

Survivor Sercan Yıldırım Sosyal Medyadan Gündem Oldu

Survivor 37. Bölüm fragmanında “Pınar-Sema-Seda kavgasında” eski futbolcu Sercan Yıldırım'ın araya girme çabaları ve fragmana yansıyan o anlar sosyal medyada gündem oldu. Yıldırım’ın fragmandaki halleri ile ilgili esprili yorumlar birbiri ardına yapıldı.

Survivor Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

En zorlu ödül oyunlarından birinin oynanacağı bu bölümde olaylar çığrından çıkıyor. Önce Pınar ve Sema kavgası, ardından Aleyna’nın çileden çıkması, Yasin ve Atakan’ın burun buruna gelmesi ve son olarak da Ogeday’ın çıldırarak Hakan’a saldırdığı anlar yeni bölüme damga vuracak.

Survivor Yeni Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?

Survivor 37. bölüm 18 Şubat Pazar yani bu akşam saat 20:00’de TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Survivor 37. Bölüm Fragmanı

Survivor 37. bölüm fragmanı Acun Medya ve TV8 tarafından paylaşıldı. İşte Survivor 37. bölüm fragmanı… 

Muhabir: Özkan ÇELİK