Survivor All Star'da mücadele eden Yunus Emre, dün akşam yayınlanan bölümde büyük bir sevinç yaşadı. İletişim ödülü oyununu kazanan Kırmızı takımın yarışmacıları arasında olan Yunus Emre, eşinin hamile olduğunu öğrendi. Ancak, sevinci kısa sürdü çünkü eşi Beria Özden, hamileliğiyle ilgili kötü bir haber verdi. Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kullandığı ilaçlar ve sağlık sorunları nedeniyle gebeliğini kaybettiğini duyurdu.

Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye oldu mu? Survivor Yunus Emre kimdir ve kiminle evli? Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye oldu mu? Survivor Yunus Emre kimdir ve kiminle evli?

Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri? Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri?

Beria Özden, sosyal medya ortamındaki gerilim dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesiciler kullandığını belirtti. Bu ilaçların ve sağlık sorunlarının gebeliği etkilediğini ifade etti. Üzgün olduğunu ve eşine haber veremediği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Yunus Emre ise sevincini sosyal medyada paylaşarak babalık heyecanını dile getirmişti. Ancak eşinin üzücü haberiyle birlikte sevinci gölgelendi. Eşinin sık sık ceza almasından dolayı üzüntü yaşayan Yunus Emre'nin, hamileliğiyle ilgili güzel haberler beklediği biliniyordu. 

Kaynak: SON DAKİKA