Survivor Nefise Karatay’ın hayatı ve biyografisi, yarışmayı takip edenler tarafından merak konusu. 2023 sezonunda Survivor'da şampiyon olarak kupayı kaldıran Nefise, bu yıl Survivor All Star'da bir kez daha birincilik için mücadele etti. Peki, Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, ayrıntılar...

En İyi Tarihi Kore Dizileri: Kore Dönem Dizilerinden 10 Öneri! En İyi Tarihi Kore Dizileri: Kore Dönem Dizilerinden 10 Öneri!

Survivor Nefise Kimdir?

Milli atlet olan Nefise Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerini sürdürmüş Türk sporcudur.

Survivor 2023 ünlüler takımına yedeklerden giren ilk isim olan Nefise Karatay, hırsı ve azmiyle yarışmaya damga vurdu. Yarışmacı Özgür ile kaldığı finalde en fazla SMS'i alarak şampiyon oldu. Survivor 2024 All Star’da Ogeday ile finale kalan Nefise burada ise ikinci oldu.

Nefise Karatay Nereli?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir ve aslen Balıkesirlidir. Eğitimine Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü'nde devam etmektedir. Aynı zamanda Survivor yarışmasında da yer almıştır.

Survivor Nefise'nin Kariyeri

Nefise, henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı ve Fenerbahçe'de sporculuk yaptı. İstanbul'da spor kariyerine profesyonel olarak yön veren Nefise, ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti. Parkur mücadelelerinde gösterdiği başarıyla dikkat çeken Nefise, uzun atlama ve engelli atlama dallarında adından sıkça bahsettirdi.

Nefise Karatay, Survivor All Star'da güçlü kadın şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor. Spor kariyerine olan bağlılığı ve Survivor parkurlarındaki başarısıyla dikkat çekiyor.

  • Spor Kariyeri: Uzun atlama ve engelli atlama
  • Kulüp: Fenerbahçe (eski sporcu)
  • Instagram: @nefiseekaratay

Survivor Nefise Eşcinsel Mi?

Survivor All Star yarışmacısı Nefise Karatay, yarışmada yakın arkadaşı olan Berna ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Survivor parkurlarında gösterdiği başarı kadar özel hayatıyla da dikkat çeken Nefise, konuya açıklık getirdi.

Yarışma sırasında Berna ile yakın arkadaşlık kuran Nefise Karatay, bu ilişkinin yanlış anlaşıldığını belirtti. Sosyal medyada ve çeşitli platformlarda çıkan söylentiler üzerine, Nefise Karatay, şu açıklamayı yaptı:

"Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkek ile olan ilişki. Klipleri gördükçe ben de çok şaşırdım. Ama kesinlikle şunu söyleyebilirim, eşcinsel değilim."

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK