3.lig 3. Grupta play off hedefleyen ve 2. Lige çıkmak için mücadele veren Turgutluspor haftayı Diyarbekirspor maçında son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1 puanla kapatmıştı.

Grupta 5. sıradaki yerini koruyan kırmızı siyahlılarda kulüp başkanı Hakan Sezer Diyarbakır’dan 3 puanla dönmek istediklerini ancak son dakikalarda kalelerinde gördükleri golle sahadan 1 puanla ayrıldıklarını buna rağmen oynanan futboldan ve alınan sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Sezer açıklamasında; “Bizim için kritik bir maçtı. Puan yada puanlar almak için gittiğimiz Diyarbakır’da özellikle ilk yarıda istediğimiz sonucu yakaladık, ancak tabi rakibimizde boşa atılacak bir ekip değil kendi evlerinde maça asıldılar bir çok gol pozisyonuna girmemize rağmen böyle bir deplasmandan puanla dönmek önemliydi. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı, ama sahada yer alan oyuncularımız eksiklerimizi aratmadı. Şimdi önümüze bakıyoruz, önümüzdeki hafta sonu evimizde grubun diğer bir güçlü ekibi Kocaelispor’u konuk edeceğiz. Onlarda şampiyonluk mücadelesi veriyor, tabi bizim artık özellikle evimizde puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarımızın bu maçta bize güçlü şekilde destek vereceğini düşünüyorum, final havasında bir maç olacak inşallah sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilişim