Grandmedical Manisaspor’da yaşanan mali kriz genç oyunculara fırsat yarattı. Siyah-beyazlılarda yaşanan kadro erozyonu sonrası teknik direktör Taner Taşkın genç isimlere yönelirken Manisaspor ’un başarılı orta saha oyuncusu Asım Hamzaçebi bu süreçte sergilediği performans ile Tarzan’ın parlayan yıldızı oldu.

KADRONUN GEDİKLİSİ OLDU

Bu sezon ilk olarak ligin 12.hafta karşılaşmasında Elazığspor’a karşı 90 dakika forma giyen 19 yaşındaki genç oyuncu sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra Adana Demirspor, Büyükşehir Erzurumspor, Altınordu karşılaşmalarında forma giyen Asım Hamzaçebi bu maçlarda da takımının iyileri arasında yerini aldı.

ORTA SAHANIN DİNAMOSU

Ligin ikinci yarısında Manisaspor’da yaşanan büyük kadro erozyonuna rağmen takımda kalan genç oyuncu teknik direktör Taner Taşkın’ın değişilmez ismi oldu. Orta sahada yarattığı tempo ile Manisaspor’un dinamosu olan Asım Hamzaçebi gösterdiği performans ile Spor Toto 1.Lig’deki diğer kulüplerin radarına girdiği öğrenildi.

GAZİANTEP’İ FÜZESİ İLE YIKTI

Manisaspor formasıyla bu sezon 11.maçına çıkan Asım Hamzaçebi, Gaziantespor karşılaşmasında çok şık bir gole imza attı. Gaziantep defansının uzaklaştırmak istediği topa gelişine çok uzak mesafeden vuran Asım, siyah-beyazlı formayla ilk kez gol sevinci yaşadı. 18 yaşındaki genç ismi attığı gol sonrası takım arkadaşları da tebrik etti. Asım, golün ardından teknik direktör Taner Taşkın’a giderek sarılması dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim