Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venus Sultanlar liginin tek Ege temsilcisi Seramiksan deplasmanda Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında Turgutlu'da rakibine boyun eğen Kuğular deplasmanda siyah beyazlıları yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Pazar günü saat 14.00'da Akatlar spor salonunda oynanacak karşılaşmada Seramiksan kazanmak için sahaya çıkacak.
Beşiktaş maçının hazırlıklarını Turgutlu'da sürdüren Kuğular'da eksik oyuncu bulunmazken başantrenör Angelo Vercesi oyuncularıyla yakından ilgileniyor. İstanbul'da kazanmak yada puan almak isteyen Seramiksan bu maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Dünyanın en zorlu liginde Turgutlu'yu temsil eden Kuğular, Beşiktaş'ı yenmesi durumunda play off için umutlanacak. Play out potasında bulunan Seramiksan'la Beşiktaş arasında 4 puan fark bulunuyor.
Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul;" İstanbul'da zorlu bir maç oynayacağız. Rövanşı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam, onlar iyi oynadıklarından neler yapabileceklerini gösterdiler. İstanbul'dan güzel bir skorla ayrılmak istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim