Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu, Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek 27 Ağustos Salı günü gerçekleşecek olan lansmana davet etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Korkmaz, Bülent Karakurt, Ayberk Alaoğlu ve Manisa Futbol Kulübü CEO’su Levent Devrim yer aldı. Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Mehmet Hakkı Özbayır ve yönetim kurulu gerçekleşen ziyaret nedeniyle Aktan ve yönetimine teşekkür etti.

“BU KULÜBÜ MANİSA’YA MAL ETMEMİZ LAZIM”

Özbayır’a 45 numaralı Manisa FK forması hediye eden ve lansmana davet eden Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, “Şirketleştik ve 27 Ağustos’ta da lansmanımız var. Bu şirketleşme sürecini ve kulübün geleceği ile süreç içerisinde bilgilendirmeler yapacağız. Bütün Avrupa’yı Levent Devrim hocamızla dolaştık ve Avrupa kulüplerini inceledik. Manisa FK Manisa’nın bir takımı. Manisa Büyükşehir Belediyespor olunca herkes çok sıcak bakmıyordu. Belediyespor’u biz iyi yönetsek de bizden sonrasının garantisi var mı? Manisaspor’da çok gördük. Bu kulübü Manisa’ya mal etmemiz lazım. Okullara gideceğiz, STK’lara gideceğiz ve kulübümüzü anlatacağız. Çamur atanlar olacak ama bizim niyetimiz güzel. Manisalılar, onların ne söylediğine bizim de ne yaptığımıza baksınlar. Bu anlamda basına da ihtiyacımız var.” dedi.

“SABIRLI OLMAMIZ LAZIM”

Hedeflerinin adım adım Süper Lig olduğunun altını çizen Aktan, “İlk olarak hedefimiz TFF 1. Lig. Bu hedef doğrultusunda ekip kurduk. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur. Çok büyük sorumluluğumuz var. Bunun bilincindeyiz. Kulüp Manisa’nın kulübü ve güzel yerlerde olacak. Süper Lig’de de olacak Avrupa’da da olacak ama sabırlı olmamız lazım. Biz Manisa FK yönetimi olarak dersimize çalışacağız çünkü çalışmadan bir yere varamayız. İyi olan her şeye insanların katılacağını düşünüyoruz. Siyasetin sesi olmayacağız. En önemli şey bu kulüp nasıl yasayacak. Bunun planlamasını yapıyoruz yani kulübün geleceğini planlıyoruz.” diye konuştu.

BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ’YE DAVET

Başkan Aktan ve Yönetim Kurulu daha sonra Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’yi makamında ziyaret ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Futbol Kulübü’nün formasını hediye etti. Aktan, Başsavcı Çiçekli’yi 27 Ağustos Salı günü yapılacak olan Manisa Futbol Kulübü’nün tanıtım toplantısının davetiyesini de takdim etti.

Editör: TE Bilişim