Manisaspor'da günlerdir beklenen kongre bugün saat 14.00'da Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. 386 oy kullanılan kongrede Gökay Budak ve Ömer Baygeldi'nin aday olduğu başkanlık yarışını 192 oyla Bülent Baygeldi kazandı. Gökay Budak ise 190 oyda kaldı. 4 oy geçersiz sayıldı.

DİVAN BAŞKANI İSMAİL AYDIN OLDU

İki adayında desteği ile Manisaspor kongresinin divan başkanlığına geçen kongrede olduğu gibi İsmail Aydın seçildi. İsmail Aydın yardımcıları Aytaç İşeren ve Ekrem Öztürk oldu.

DENETİM VE GELİR GİDER RAPORLARI OKUNDU

Divan başkanlığına İsmail Aydın'ın seçilmesinin ardından Manisaspor yöneticisi Faik Kav denetim, faaliyet ve denetim kurulu raporlarını okudu.

GÖKAY BUDAK VE YÖNETİMİ  İBRA EDİLDİ

Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde yapılan kongre öncesinde divan başkanı İsmail Aydın, tarafından kongreye katılan üyelerin oylamasına sunulan Mevcut Başkan Gökay Budak ve yönetiminin ibra edilmesi oylaması kongre üyelerinin çoğunun oyunu alarak ibra edildi.

ERTOSUN'UN KONUŞMASI KONGREYE DAMGA VURDU

Manisaspor kongresine Eski HSYK üyesi ve aynı zamanda Manisaspor kongre üyesi olan Ali Suat Ertosun'un yaptığı konuşma damga vurdu. Ertosun Manisaspor'un kurtuluşunu 3 başlık altında değerlendirirken, belediyelerin ve OSB yönetiminin Manisaspor'a sahip çıkması gerektiği savundu. Futbolun ana maddesinin para olduğunu ve iki adayın da proje olarak hiç bir sunmadığı değerlendiren Ali Suat Ertosun; "Manisaspor bu tablo ile kurtulması imkansız" dedi.

DİVAN BAŞKANI İLE TARTIŞMA YAŞADI

Divan başkanı İsmail Aydın ile konuşması sırasında sık sık tartışma yaşayan Ali Suat Ertosun; "Parti kongreleri gidecek arkadaşlar var deyip benim sözümü kesiyorsunuz. Giden gider. O zaman bu kongreyi yapmasaydınız. Şuan biz Manisaspor kongresindeyiz" diyerek divan başkanı İsmail Aydın'a tepki gösterdi. Ali Suat Ertosun'un konuşması kongrede büyük alkış topladı.

OY KULLANMA İŞLEMİ İŞKENCEYE DÖNDÜ!

Manisaspor'un olağan kongresinde divan başkanı İsmail Aydın yaptığı hatalı yönetimlerle kongreyi kongrelikten çıkardı. Başkan adaylarının konuşmadığı kongrede oylama adeta rezalete döndü. Delege listesinden isim isim çağırılmak yerine kantin kuyruğu gibi kongre üyelerini sıraya sokan divan başkanı İsmail Aydın büyük bir kaosa neden oldu.

KAOS YAŞANDI

Divan başkanı İsmail Aydın'ın oylama sırasında yaptığı keyfi uygulama büyük bir kaosa neden oldu.

SANDIKLAR KAPANDIKTAN SONRA OY KULLANILDI!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener mitingi olması sebebiyle İYİ Parti 1. sıra milletvekili adayı Taner Akkal, İYİ Parti İl Başkanı Ümit Akdağ ve İYİ partili bazı yöneticiler oylarını saat 17.00’dan sonra kullanıldı. Oysaki oy kullanma işlemi saat 17.00’da sona ermişti. İki başkan adayının divan başkanı İsmail Aydın’a yaptıkları talep üzerine bu oylar geçerli sayıldı ve seçimin kaderini etkiledi.

MANİSASPOR'UN YENİ YÖNETİM KURULU

Editör: TE Bilişim