Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yunusemre Belediye Spor Kulübü sporcularından oluşan Badminton erkek takımı, Erzincan'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Türkiye Şampiyonası'nda altıncı oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, ANALİG'de ilk kez finallere katılan ve gelecek için umut veren sporcuları makamında ağırlayarak tebrik etti. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Türkiye Şampiyonası Erzincan'da gerçekleştirildi. Şampiyonaya 11 ilden 8 kız ve 8 erkek olmak üzere 16 takım katıldı. Manisa'yı Yunusemre Belediye Spor Kulübü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından oluşan Badminton erkek takımı temsil etti. Grup, çeyrek ve yarı finallerde kendi guruplarında birinci çıkarak ANALİG'de ilk kez finallere katılan Badminton erkek takımı, birçok güçlü takımı geride bırakıp altıncı oldu. Takımın şampiyonada gösterdiği başarı büyük bir sevinç yaratırken gelecek için ise umut verdi.
SAVAŞ DUMAN'DAN SPORCULARA TEBRİK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Badminton erkek takımı sporcularını, takım antrenörü İsmet Özel ve İl Temsilcisi Aygül Aydoğmuş'u makamında ağırladı.
Takımın sporcularını ve antrenörünü tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman,"Anadolu Yıldızlar Ligi'nde takımımız grup, çeyrek ve yarı finallerde kendi guruplarında birinci çıkarak ilk kez finallere katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yunusemre Belediye Spor Kulübü sporcularından oluşan Badminton erkek takımımız bizi Erzincan'da en iyi şekilde temsil ettiler. Şampiyonada zorlu rakipleri geride bırakarak altıncı olan takımımızın gösterdiği bu başarı bizim için çok önemli. İnşallah ileride daha büyük başarılara imza atarsınız. Ben buna inanıyorum. Bu yolda desteklerimizle her zaman yanınızdayız" dedi.
Editör: TE Bilişim