Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, Manisa Futbol Kulübün CEO’su Levent Devrim,  altyapı teknik sorumlusu Levent Bayraktar, Salihlispor Kulübü’nün altyapısını ziyaret ettiler. Yapılan görüşmede Salihli’deki yetenekli genç futbolcuların Manisa FK altyapısına kazandırılması noktasında fikir alış verişinde bulunuldu ve Salihlispor’un 2007-2006 ve 2005 doğumlu üst düzeydeki yetenekli gençleri Emirhan Eker, Musaf Akın, Kaan Batın Özgen, Arda Akın Yalçınkol ve Mehmet Karaaslan, kulübün altyapısına kazandırıldı.

NALBANTLAR, “SALİHLİSPOR KULÜBÜ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Manisa ve ilçelerdeki takımların altyapılarıyla işbirliği konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, “Geçtiğimiz günlerde Gölmarmara ve Soma’nın altyapı takımlarıyla bir araya gelmiştik. Bugün de Salihlispor Kulübüyle bir araya geldik. Yaptığımız görüşmelerde karşılıklı olarak fikirlerimizi masaya yatırdık ve işbirliği yapmaya karar verdik. Salihlispor’dan 5 genç yeteneği kulübümüzün altyapısına kazandırdık. Bundan sonraki süreçte de altyapıya önem veren kulüplerle görüşmelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜRKKAN, “MANİSA FUTBOL KULÜBÜYLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE BULUNMAKTAN MUTLUYUZ”

Salihlispor Kulübü Teknik Sorumlusu Abdullah Türkkan, Manisa Futbol Kulübü ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Manisa’nın önemli bir değeri olan Manisa Futbol Kulübü’nün TFF 2. Lig’de şampiyonluğu koşması ve aldığı başarılı sonuçları yakından takip ediyor ve bundan büyük gurur duyuyoruz. Salihli’mizin genç yeteneklerinin Manisa Futbol Kulübü’nde forma giyecek olmaları bizim içinde büyük bir gurur kaynağı. Bundan sonraki süreçte de Manisa Futbol Kulübüyle sürekli işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim