Manisa Futbol Kulübü, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 2. hafta mücadelesinde Cumartesi günü sahasında Kocaelispor’u konuk edecek. Teknik Direktör Serkan Özbalta, Kocaelispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Çorum’da zor bir karşılaşma oynadıklarını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Özbalta, “Çorum FK hem yeni statlarındaki ilk maçı hem de rakibin bizim gibi iddialı bir takım olması nedeniyle karşılaşmaya ayrı bir motivasyonla çıkmışlardı. O gün sahada iyi bir mücadele sergiledik. Eksiklerimiz elbette vardı ama bu işin aktörü olan oyuncularımız bu işin üstesinden gelmeyi başardılar. Hem kendi kariyerleri hem de sezon sonunda takımımızın hedeflerine oyuncularımız ve biz inanıyoruz. Oyuncularımızın özverili çalışmalarından son derece memnunum” dedi.

“BU TAKIM İSTEDİĞİ HEDEFE ULAŞACAK”

Kocaelispor maçı öncesinde de değerlendirmelerde bulunan Özbalta, “Bu hafta da rakibimiz Kocaelispor. Geçen hafta da Çorum FK’ydı. Fikstür zor gibi görünebilir ama Manisa FK her maçta kendi oyununu oynayacak. Her maçta oyunu domine eden takım olacak. Kocaelispor da kazanmak isteyecek, onlar da şampiyonluğun ciddi adaylarından. Ona göre yatırım yaptılar, ona göre transferler yaptılar. Buraya kazanmak için gelecekler. Belki kazanamıyorsan beraberlik mantalitesiyle gelecekler. Bu maça da ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu sene fikstür sıkışık olacak. Manisalı futbolseverler sahada kararlı, inançlı bir takım göreceklerdir. O anlamda bizim bir hayalimiz var. Kalbimizi ve ruhumuzu cumartesi günü sahaya vereceğiz.

Cumartesi günkü maçtan sonra da 34 hafta da kalbimizi ve ruhumuzu sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Bunun sözünü herkese verebilirim. Pandemi nedeniyle taraftarımız stada gelip bizi destekleyemeyecek ama bizim yaşadığımız inancı ve duyguyu kalben yaşasınlar. İnşallah bu takım istediği hedefe ulaşacak. Bu takım Nisan sonu geldiğinde hedefine ulaşacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim