TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon maçına odaklanan Manisa Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör İsmail Ertekin, zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Sözlerine deplasmanda farklı mağlup ettikleri Hacettepe maçıyla başlayan Ertekin, “Hacettepe maçı bizim çok üstün olduğumuz bir maçtı. Böyle galibiyetler bizi illaki belli bir yerlere taşıyacaktır muhakkak. Bu tür maçlardan sonra oynanan maçlarda biraz sıkıntı yaşanabilir. Bu nedenle biz pazar günü oynayacağımız Hekimoğlu Trabzon maçında bu sıkıntıyı yaşamamak için gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz” dedi.

“İYİ BİR EKİBE KARŞI OYNAYACAĞIZ”

Ligde geride kalan iki hafta da aldıkları galibiyetlere de değinen Ertekin, “Genelde bütün rakiplerimizle maçlarımızı oynayacağız. Şu anda ilk iki hafta itibarıyla her şey bizim lehimize gibi gözüküyor. Bu hafta Hekimoğlu Trabzon maçıyla bunu devam ettirmek istiyoruz. İyi bir ekibe karşı oynayacağız. Bu takıma karşı oynayacağımız oyun bizim için daha iyi bir test baktığınızda. Bir tık üstte olan bir takım olduğu için iyi bir maç olacak diye düşünüyorum. Bu tür maçları kazanırsak sezon sonunda hedefe ulaşabiliriz” diye konuştu.

“KAZANMAMIZ GEREKEN 32 TANE MAÇ VAR”

Ligin oynanan 3 maçla bitmediğini söyleyen tecrübeli teknik adam sözlerine şu şekilde son noktayı koydu, “Sezon başında bütçe çalışmalarına baktığınız zaman, oyuncu kapasitelerine baktığınız zaman bizimle beraber bazı takımlar favori olarak gözüküyorlar. Bizimle beraber Samsunspor’un yanı sıra Sancaktepe’nin, Afyon’un bu grubun içinde olabileceğini düşünüyorum. Bu tür takımların fazla olması aslında daha büyük bir avantaj. Güç dengesinin düşük olduğu takımların olduğu zaman biraz daha problemler yaşanabiliyor. Sezon sonuna kadar kıyasıya bir çekişme olacak gibi gözüküyor bizim grupta. Bu çekişmenin içinden üstte bizim çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bizim bütün çalışmalarımız bu yönde. İnşallah sezonun sonunda kazanan takım biz oluruz. Elbette lig üç maçla bitmiyor. Daha oynanmamış 32 tane maç var. Kazanmamız gereken daha 32 tane maç var. Pazar günü kazanmak ana amacımız olmalı. İki maçı taçlandırmak istiyorsak bu maçı da kazanmalıyız. İnşallah Pazar günü her şey istediğimiz gibi olur. Buradan taraftarlarımıza da sesleniyorum. Bütün Manisa’yı Pazar günü maça bekliyoruz. Çok güzel bir maç olacak. Taraftarlarımızın da desteğiyle kazanan takım biz olacağız”

Editör: TE Bilişim