TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Manisa Futbol Kulübü, ligin ilk haftasında Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak. Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde gerçekleştiren Manisa FK’da oyuncuların antrenmanlardaki istek ve arzusu teknik heyet ve yönetimi mutlu etti.

ERTEKİN 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYOR

Yeni sezona seyircisi önünde ‘merhaba’ diyecek olan Manisa Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör İsmail Ertekin, Zonguldak Kömürspor maçında galibiyet hedefliyor. Rakibini yenerek yeni sezona moralli girmek isteyen Ertekin, taraftarı önünde kazanarak iyi bir başlangıç yapma hedefinde. Zonguldak maçına kadar takımının hazır olacağını ifade eden Ertekin, mücadeleden 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti.

MÜCADELE PAZAR 17.00’DE

Manisa FK’nın ligin ilk maçında sahasında konuk edeceği Zonguldak Kömürspor maçının hakem triosu da belli oldu. Mümin Özkasap Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Karşılaşmada Filiz’in yardımcılıklarını ise Mücahit Değermenci ve Barkın Güdü yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Ergün.

Editör: TE Bilişim