Atılan gollerden sonra başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim ve siyah beyazlı taraftarlar büyük bir sevinç yumağı oluşturdular. Maçın ardından soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek galibiyet pozu verdiler.

BAŞKAN ERGÜN, “HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Hekimoğlu Trabzon maçının ardından soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı konuşmada, “ Bugün hepiniz kazanmak adına tüm gücünüzü sahaya yansıttınız. Ortaya koyduğunuz mücadeleden ve aldığınız farklı galibiyetten dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bugün bizlere büyük bir sevinç yaşattınız. Henüz yolun başındayız. İnşallah sezon sonunda Manisa’mızın adını TFF 1. Lig’e yazdıracağız” ifadelerini kullandı. Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından Hekimoğlu Trabzon maçında 4 gol atarak yıldızlaşan Serdar Deliktaş, formasını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hediye etti.

BAŞKAN AKTAN, “HEPİNİZLE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUK”

Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ise soyunma odasında şu konuşmayı yaptı, “ Bugün sizlerle bir kez daha gurur duyduk. Sahada terinizi son damlasına kadar akıttınız. Bu takım hedefe sizlerle mutlaka ulaşacaktır. Bizim hedefimiz belli. Bu birlik ve beraberlik bizde olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Hepinizi aldığınız farklı galibiyet nedeniyle bir kez daha kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim