TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin ilk yarısını zirvede tamamlamayı bitime bir hafta kala garantileyen Manisa Futbol Kulübü, 17. hafta maçında bugün deplasmanda Sancaktepe FK’ya konuk olacak. İstanbul 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan ve zorlu maçta 3 puan hedefleyen Manisa FK, İstanbul’da kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

ERTEKİN, “KAZANIP DEVRE ARASINA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ”

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Sancaktepe FK maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Hafta içerisinde hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesi günü deplasmanda ligin en iyi ekiplerinden birine karşı mücadele vereceğiz. Hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılıp devre arasına moralli bir şekilde girmek. Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyarsak sahadan 3 puanla ayrılma şansımız oldukça yüksek olur” ifadelerini kullandı.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ TARIK GÜLDAL

Manisa Futbol Kulübü’nün Cumartesi günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe FK maçını Tarık Güldal yönetecek. Güldal’ın yardımcılıklarını ise Onur İçyer ve Mert Bulut yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Rıza Altunbakır.

Editör: TE Bilişim