Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venus Sultanlar ligi temsilcisi Seramiksan hafta sonunda evinde ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray'ı konuk edecek. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada rakibine kaybeden Seramiksan seyircisinin de desteği ile Aslan karşısında galibiyet için mücadele edecek.
Sırp orta oyuncu Krsmanoviç'in de takıma dahil olmasıyla güçlenen Seramiksan evinde Galatasaray karşısında puan yada yada puanlar için sahaya çıkacak. Zorlu maç öncesi Seramiksan'da eksik oyuncu bulunmazken kendi tesislerinde çalışmalarını başantrenör Angelo Vercesi yönetiminde sürdürüyor.
Takımın yükselen bir form grafiği olduğunu dile getiren Asbaşkan Burak Ersoy, dünyanın en zor liginde sahaya çıktıklarını ifade etti.
Bu arenada ilk kez mücadele ettiklerini ve lige yavaş yavaş ısındıklarını dile getiren Burak Ersoy;" Zorlandık, kaybettik ama lige adapte olduk. Çok zorlu takımlarla mücadele ediyoruz. Bu sezon ligi iyi bir yerde bitirip, bu seviyede kalıcı bir takım olmak istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim