Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde final grubu maçlarında da fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yarın saat 16.30’da  deplasmanda oynanacak olan Artvin Belediye maçının hazırlıkları bugün maçın oynanacağı Artvin Merkez Spor Salonu’nda baş antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yapılan antrenman ile tamamlandı.

TAKTİK ÇALIŞMASIYLA HAZIRLIKLARINA SON NOKTAYI KOYDU

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları bugün baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı taktik çalışmasıyla Artvin Belediye maçının hazırlıklarını tamamladı. Tam kadro maça çıkacak olan yeşil beyazlı dev adamlar final grubu maçlarında aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemenin hesabını yapıyor.

7 MAÇTA 6 GALİBİYET ALDI, HANESİNE 13 PUAN YAZDIRDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor final grubunda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 yenilgi ile ilk yarıyı 13 puanla lider olarak bitirdi. Yeşil beyazlı temsilcimiz final grubunda şu ana kadar oynadığı maçlarda Artvin Belediye, Boluspor, Final Spor, Gemlik Basketbol ve Edirne Bld. Edirnespor ve Bornova Belediyespor’u mağlup etmeyi başarırken, tek yenilgisini ise Fethiye deplasmanında aldı. Final grubu maçlarında rakip potalara 539 sayı bırakan dev adamlarımız kendi potasında ise 501 sayı gördü.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un İlk Yarıda Final Grubunda Aldığı Sonuçlar

1.hafta: Manisa BBSK: 86 Artvin Belediye: 76

2.hafta: Boluspor: 79 Manisa BBSK: 81

3.hafta:Fethiye Belediye: 79 Manisa BBSK: 48

4.hafta: Manisa BBSK: 78 Final Spor: 72

5.hafta: Gemlik Basketbol: 68-Manisa BBSK: 77

6.hafta: Manisa BBSK: 96-Edirne Bld. Edirnespor: 56

7.hafta:Bornova Belediyesi: 70 Manisa BBSK: 73

Editör: TE Bilişim