Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Aydın’ın  Kuşadası ilçesinde yapılan 1. Uluslararası Aydın Run Koşusu’nda 400 sporcu arasında genel klasmanda 5’inci, kendi yaş grubunda ise 1’inci olarak Manisa’mızın ve kulübümüzün adını yine başarıyla duyurdu. Spora ve sporcuya verdiği büyük destekle gönülleri fetheden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şampiyon atleti Kuşadası’nda yapılan 1. Uluslararası Aydın Run koşusu’nda elde ettiği başarı nedeniyle tebrik etti ve 11 Kasım tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu'nda başarılar diledi.

BAYRAM, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ CENGİZ ERGÜN’E, KULÜP BAŞKANIMIZ MEVLÜT AKTAN’A VE YÖNETİM KURULUMUZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapılan 1. Uluslararası Run koşusu’nda 400 sporcu arasında genel klasmanda 5’inci, kendi yaş grubunda ise 1’inci olduğunu söyleyerek, “ 400 atlet arasında yurt dışından gelen sporcularda vardı. Manisa’mızın ve kulübümüzün adını yine başarıyla duyurduğum için çok mutluyum. Bizlere her konuda büyük destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bana verilen büyük desteğe layık olmak için çok çalışıyorum. Hafta sonunda Muğla Dalyan’da 2. Uluslararası Dalyan Caretta yarı maratonu var. Ardından ise 11 Kasım tarihinde bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşacağım. Hedefim bu önemli organizasyonlarında kulübümüzün ve Manisa’mızın adını başarıyla duyurarak kupa ve madalyalarla Manisa’ya dönmek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim