SPİL DAĞI MİLLİ PARKINA NASIL GİDİLİR?

Kendi aracınız ile Spil Dağı Milli Parkı’na gitmek isterseniz; Manisa kent merkezine geldiğinizde, kent içi tabelaları takip ederek veya sizlere sunduğumuz harita bağlantısını navigasyon uygulaması üzerinden açarak; Spil Dağı Milli Parkı yolunu takip ederek kolayca ulaşım sağlamanız mümkün olacaktır.

SPİL DAĞI MİLLİ PARKI ORMAN KÖŞKLERİ NEREDE?  SPİL DAĞI MİLLİ PARKI BUNGALOV EVLERİ NEREDE VE NASIL GİDİLİR?

Spil Dağı Milli Parkı bungalov evlerine ulaşım oldukça kolaydır. Manisa il merkezine sadece 23,8 kilometre mesafede yer alan Spil Dağı Milli Parkı’na Manisa il merkezinden, Spil Dağı Milli Parkı yolunu takip ederek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Spil Dağı Milli Parkı’na kendi aracınız ile gitmeniz sağlıklı olacaktır.

SPİL DAĞI MİLLİ PARKI BUNGALOV KONAKLAMA İMKANLARI VE SPİL DAĞI MİLLİ PARKI İMKANLARI

Spil Dağı Milli Parkı orman köşkleri olarak da bilinen Spil Dağı Milli Parkı bungalov evleri; 1+1 balkonlu dağ manzaralı dağ evi, 2+1 verandalı manzaralı dağ evi, 1+1 orman manzaralı ve şömineli dağ evi ve 2+1 orman manzaralı şömineli dağ evi olarak 4 farklı seçenekle misafirlerin beğenisine sunulmaktadır.

Spil Dağı Milli Parkı orman köşkleri içerisinde bulunan imkanlar şu şekildedir; balkon, mutfak, çekyat, yemek masası, orta sehpa, ısıtma sistemleri, buzdolabı, ocak, çift kişilik yatak, komodin, nevresim ve havlu seti, tek kişilik yatak, şömine, televizyon, duşakabin, lavabo ve klozet.

Spil Dağı Milli Parkı sahasında bulunan imkanlar ise şu şekildedir: Mescit, bungalov ev konaklama imkanları, tuvalet, tırmanış parkuru, çeşme, koşu ve yürüyüş parkuru, piknik alanı, manzara seyir alanı, otopark, karavan kamp yeri, piknik masası, su pınarı, konferans salonu, çadır kamp yeri, ziyaretçi ve araştırma merkezi ve gölet.

SPİL DAĞI MİLLİ PARKI BUNGALOV EVLERİ 2023 ÜCRETLERİ

Spil Dağı Milli Parkı orman köşkleri ve bungalov evleri konaklama ücretleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır. Ancak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün açıklamış olduğu bungalov ev konaklama ücretleri, Spil Dağı Milli Parkı işleticisinin taleplerine, sezon yoğunluğuna ve müsaitlik durumuna göre değişmektedir.

Spil Dağı Milli Parkı orman köşkleri ve bungalov ev konaklama ücretleri; acente ücretleri ve konaklama rezervasyon sitelerine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Bu detaylara göre, Spil Dağı Milli Parkı orman köşkleri 2023 ücretleri ve Spil Dağı Milli Parkı bungalov evleri 2023 ücretleri şu şekildedir,

4 yataklı kır evi günlük konaklama ücreti: 425₺

6 yataklı kır evi günlük konaklama ücreti: 525₺

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt