Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Muradiye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemek programına ev sahipliği yapan MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal ve yönetiminin yanı sıra, HP MYK Üyesi Gülay Özcan, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Yemeğin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Ömer Baysal yaptı. Baysal, MHP’nin bu ülke için çok önemli bir parti olduğuna vurgu yaptı.

Daha sonra MYK Üyesi Gülay Özcan kısa bir konuşma yaparak partililere seslendi.

Özcan’ın ardından MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Başkan Ergün, ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını konuklara iletti. Başkan Ergün, MHP’nin bayrağını Manisa’da daha yükseklere çıkarmak için hizmetler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise konuşmasına ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Program ülkücü sanatçı Osman Öztunç konseri ile devam edecek.

Editör: TE Bilişim