Başkan Akan mahalle ziyaretleri kapsamında Yuntdağı bölgesinde bulunan Seyitli, Koruköy, Yuntdağıköseler, Karaahmetli, Sarıahmetli, Örselli, Dağyenice, Yaylaköy ve Kışlaköy mahallelerini ziyaret etti.

Ziyarette Akan'a Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Çetin Çavdarlı ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

İlk ziyaretine Seyitli Mahallesi'nden başlayan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, sırasıyla diğer mahallelere giderek vatandaşlarla buluştu. Başkan Akan, mahallelerinin isteklerini not aldı ve problemleri İYİ Parti Grup Başkanı olduğu Yunusemre Belediye Meclisi'nde dile getireceğinin sözünü verdi.

Başkan Akan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarla seçimden seçime değil, her zaman birlikte olacağımızın sözünü göreve geldiğimiz ilk gün vermiştik. Şimdi sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Bugün Yuntdağı bölgesindeki 9 mahallemizi ziyaret ettik. Vatandaşların ulaşım, altyapı ve ekonomik anlamda sorunları var. Bu sorunların çözülmesi için İYİ Parti grubu olarak Yunusemre Belediye Meclisi'nde gerekli çalışmaları yapacağız. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde meclis üyelerimiz halkın taleplerini dile getirecek. Siyaseti çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza; kısacası 7'den 70'e herkese faydalı olmak için yapıyoruz. Bir yandan da mahalle temsilcilerimizi belirleyerek teşkilatlanma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bizim kapımız Manisalılara sonuna kadar açık. Gelin, derdinizi anlatın, taleplerinizi söyleyin, biz de İYİ Parti olarak bunların hayata geçirilmesi için çalışalım. Her zaman Yunusemrelilerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim