CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Balıkesir ve Manisa’da bazı temaslarda bulundu. Muhalefet bayrağını açmaya hazırlandığı bilinen İnce’nin yanında yer alan isimler, ‘Genel merkeze kazan mı kaldırılıyor?’ yorumlarına neden oldu.
CHP’li İnce 13 Mayıs’ta Balıkesir’in ardından Soma’daki maden şehitliğine ziyarette bulundu. Daha sonra da Saruhanlı’da partililerle bir araya geldi. İnce’ye Balıkesir’den itibaren eşlik edenlerin arasında Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu da yer aldı.
MANİSA’DA VEKİL NURLU EVSAHİPLİĞİ YAPTI
Saruhanlı buluşmasında ise Nurlu’nun yanı sıra eski vekil Hasan Ören, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin ve Gençlik Kolları İl Başkanı Gülşah Durbay da yer aldı. Muharrem İnce’nin parti içerisinde muhalif olması ve genel başkan adaylığı düşüncesi içerisinde olması, İnce’yle beraber poz veren CHP’lilerin ‘Genel merkeze kazan kaldırdığı’ yorumların neden oldu.
BİÇER DE AÇIKTAN MUHALEFET YAPMIŞTI
Bilindiği gibi daha birkaç hafta önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Başbakan Davutoğlu’na hakkımı helal ettim’ sözlerinin ardından Manisa’da açıklama yapan milletvekili Tur Yıldız Biçer, ‘Davutoğlu’na hakkımızı helal etmiyoruz’ sözleriyle genel başkanıyla zıt bir tavır içerisine girmişti. Aynı şekilde milletvekili Mazlum Nurlu da her fırsatta Kılıçdaroğlu’na muhalefet olduğunu dillendirmesiyle biliniyor.  
Editör: TE Bilişim