Göreve başladığı günden bu yana halk ile iç içe olan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Akmescit Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile kahvaltı etkinliğinde buluşan Başkan Balaban, vatandaşlar ile sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Yunusemre ilçesine her zaman hizmet etmek amacıyla çalıştıklarını belirten Başkan Balaban, vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

‘VATANDAŞIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ’ 

Cemil Tugay’ın Eşi Öznur Tugay Kimdir? Aslen Nereli, Çocuğu Var Mı? Cemil Tugay’ın Eşi Öznur Tugay Kimdir? Aslen Nereli, Çocuğu Var Mı?

Başkan Semih Balaban, “Sizlerin arasında olmak bizler için ayrı bir onur. Sizler ile olmaya sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Bu nazik davetiniz, dostlar sofranız için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Mesai mevhumu olmadan tüm başkan yardımcılarımız, danışmanlarımız, müdürlerimiz, tüm çalışanlarımız ile Yunusemre halkına hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Halk günlerin de vatandaşlarımızla, STK temsilcilerimizle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyeceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Akmescit Mahallesi Muhtarı Hayriye Karan’ı da ziyaret eden Belediye Başkanı Balaban, görevinde başarılar diledi. 

Kaynak: Haber Merkezi