Manisa’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 5 dönem boyunca temsil edecek olan milletvekilleri, Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. İlk olarak Cumhur İttifakı’nın vekilleri, ardından CHP’li vekiller, son olarak da İYİ Parti’nin milletvekili mazbatasını alarak milletvekilliği görevine resmen başlamış oldu.

ÖZGÜR ÖZEL SEÇİM ÇALIŞMALARINDA OLMASI NEDENİYLE TÖRENE KATILAMADI

Cumhur İttifakı’nın vekillerinin ardından CHP Manisa milletvekilleri de mazbatalarını aldı. Törene, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Özgür Özel adına da avukatı Serdar Mete Özgürün,  Selma Aliye Kavaf, CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan, DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tundirek katıldı.  İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim İbrahim Bitek ve Seçim Kurulu üyeleri CHP’li vekillere mazbatalarını verdi.

KAVAF İKİNCİ KEZ MANİSA’YA GELDİ

Öte yandan CHP’nin DEVA Partisi kontenjanından Manisa’dan aday gösterdiği Selma Ali Kavaf, kente ikinci kez ayak bastı. Kavaf, daha önce Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinginde Manisa’ya gelmişti. Kavaf, mazbata almak için ikinci kez Manisa’ya geldi. Haber Merkezi

WhatsApp Image 2023-05-26 at 18.49.58

Editör: Zerrin Ağar