Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç? Aziz Yıldırım’ın Eşi Gonca Yıldırım Kimdir? Gonca Çelikkıran Kaç Yaşında? Yaş Farkı Kaç?

Son zamanlarda Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in ani evliliği gündem oldu. Durum böyle olunca  Murat Özdemir’in eski eşi hakkında yoğun bir merak söz konusu. Peki, Selin Kabaklı kimdir?

Selin Kabaklı’nın yaşı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık…

Selin Kabakli Kimdir 3

Selin Kabaklı Kimdir?

Ünlü iş adamı Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı, 1983 tarihinde dünyaya gelmiş bir Türk modeldir. 2002 yılında Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin de katılım gösterdiği Best Model yarışmasında derece almıştır.

Selin Kabaklı 2002 Best Model Güzeli seçilmesinin ardından modellik kariyerine devam etmiştir. Best Model Güzeli yeteneği ve güzelliğiyle popülaritesini arttırmıştır. Zaman ilerledikçe önemli işlere imza atmış ve büyük markalarla iş birliği yapmıştır.

Selin Kabaklı kimdir sorusunun bir diğer yanıtı ise oyuncu olması. Selin Kabaklı Kavak Yelleri ve Kadın İsterse gibi 2005- 2007 yıllarının popüler dizilerinde oyunculuk yaptığı bilinmektedir.

Selin Kabaklı eski sevgilisi Murat Özdemir ile 2018 yılında dünya evine girmiştir. Dört yıl süren evliliklerinin ardından bir çocukları olmuş ve evlilik 2022 yılında sona ermiştir.

Selin Kabaklı ile evli kaldıkları dönem boyunca Murat Osman Özdemir ne iş yapar sorusu da merak konusu olmuştur. Murat Osman Özdemir, inşaat sektöründe adını duyurmuş ünlü bir iş adamıdır.

İlk olarak aile şirketinde kariyerine başlayan Özdemir, şu an genellikle Dubai’de yaptığı işlerle tanınır. Aynı zamanda ‘Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası’nın yönetim kurulunda yer almaktadır.

Selin Kabakli Kimdir 4

Selin Kabaklı Kaç Yaşında?

Selin Kabaklı kimdir sorusunun ardından yaşı da çokça merak edilmektedir.1983 yılında doğan güzel model, günümüz itibariyle 41 yaşındadır.

Selin Kabaklı yaşına ve bir anne olmasına oranla oldukça genç görünmektedir. Selin  Kabaklı halen moda sektöründe çalışmalarına devam etmektedir.

Selin Kabaklı Nereli?  

Selin Kabaklı hakkında en çok merak edilenlerden biri de güzel modelin memleketidir.

Selin Kabaklı, İstanbul’da doğmuş ve eğitimini de İstanbul’da tamamlamıştır. Modellik kariyerine de burada başlayan Best Model Güzeli halen İstanbul’da yaşamaktadır.

Selin Kabakli Kimdir Selin Kabakli Esi Kim

Selin Kabaklı Evli Mi? Eski Eşi Kim?

Boşandıktan sonraki dönemde, Selin Kabaklı’nın sevgilisi veya bir eşinin olup olmadığı da merak konusu olmuş durumda.

Özel hayatını genellikle gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Selin Kabaklı’nın, bilindiği kadarıyla bir hayat arkadaşı yoktur. Boşandıktan sonra bekar kalmayı tercih eden Selin Kabaklı’nın eski eşi Murat Özdemir ise tam aksine özel hayatıyla gündemden düşmemektedir.

Ancak, Murat Özdemir ve Ebru Gündeş’in aşk haberlerinin ardından, ünlü model Selin Kabaklı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.

Selin Kabaklı’nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

"Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin."

Selin Kabaklı’nın bu paylaşımı eski eşi Murat Özdemir için yaptığı tahmin edilmekte.

Selin Kabaklı Çocukları   

Selin Kabaklı’nın, Murat Özdemir ile olan ve dört yıl süren evliliğinin arından, bir tane çocuğu olmuştur. Murat Özdemir’den başka bir evliliğe imza atmamış olan güzel modelin başka bir çocuğu olmadığı bilinmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik