AK Parti'nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Yavuz Kurt, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilat Yöneticileriyle birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk,  AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Samet Zengin ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Bilal Demir Ve Mehmet Kavas da hazır bulundu.

"Bütün Gücümüzle Yanında Olacağız" 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çelik  "AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adaylığının kendisine, teşkilatlarımıza, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz Yavuz Kurt'u SGK'daki başarılı bürokratlığından il müdürlüğünden tanıyoruz. O süreçte de büyük bir uyum içerisinde çalışmıştık. Ne zaman biz kendisini arasak, bir vatandaşımızın problemi var desek bizzat ilgilendi. O yıllardaki gayretlerinin, emeklerinin iyi niyetinin ve tevazusunun şahitleriyiz. Bu işler nasip meselesi. Biz kadere iman eden insanlarız. Nasibinde Şehzadelerde başkan adaylığı varmış ve böylesine kutlu bir yola çıktı. Kendisini tebrik ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanı olarak, belediyenin kurucu başkanı olarak bütün gücümüzle yanında olacağız. En büyük duamız ve temennimiz; 31 Mart seçimlerinin ardından Şehzadeler Belediyesi'nin mührünü yine bu salonda kendisine takdim edip, emaneti kendisine teslim edip buradan ayrılmak. Allah yar ve yardımcısı olsun. Biz Şehzadelerde teşkilatlarımızla birlikte el ele omuz omuza çalışacağız ve 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın Şehzadelerde büyük bir başarısına şahit olacağız" şeklinde konuştu.

1 (1)-103

"Şehzadeler Halkıyla Kucaklaşmak İçin Sabırsızlık Duyuyorum"

Bugün AK Parti'nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti organlarına şükranlarını sunduğunu belirten AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ise şöyle konuştu; "Ömer Faruk Çelik Başkanımız Şehzadeler Belediyemizin kurucu belediye başkanı. Sayısız hayrı ve hizmeti geçti şehrimize. Allah nasip ederse biz de 31 Mart tarihi itibariyle Şehzadelerde yaşayan kıymetli hemşehrilerimizin ruhsatlarına talibiz. Onların bizi yetkilendirmesi halinde Ömer Faruk Çelik Başkanımızdan aldığımız hizmet bayrağını çok daha öteye taşıyabilmek, şehrimizin, ilçemizin yaşam kalitesini yükseltebilmek amacıyla temiz, müreffeh bir Şehzadelerde yaşayabilmek amacıyla elimizden gelen gayretin çok daha fazlasını göstereceğiz. Bugün de kendilerine ilçe başkanımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımızla birlikte adaylığımızın ilanı münasebetiyle nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendilerine hüsnü kabulleri için çok teşekkür ediyorum. Bir an evvel sahaya inip vatandaşlarımızla konuşabilmek, görüşebilmek, sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev, esnaf esnaf Şehzadelerde yaşayan tüm kardeşlerimize dokunabilmek, onların dertlerini dinleyebilmek, anlayabilmek, çözüme ulaştırabilmek için nasıl bir yol izleyeceğimizi, neler yapacağımızı anlatmak için de sabırsızlık duyuyorum."

Mehmet Çerçi’den zehir zemberek açıklamalar Mehmet Çerçi’den zehir zemberek açıklamalar

"Büyük Bir Zafer Yaşayacağız" 

Ziyarette hazır bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise şöyle konuştu; "Bugün itibariyle Cumhurbaşkanımızın kararıyla 17 ilçemiz ve büyükşehrimizde adaylarımız tamamlandı. Bugün biğz de 11 tane ilçe belediye başkan adayımızı açıkladık. Şehzadelerde de değerli kardeşim Yavuz Kurt aday oldu. Kendisine başarılar diliyorum. Çıktığı yolda Rabbim utandırmasın. Bizler de sonuna kadar hem onun hem diğer adaylarımızın arkasındayız. İnşallah 31 Mart'a kadar güzel bir süreç geçireceğiz. 31 Mart gecesi de büyük bir zafer yaşayacağız." 

Kaynak: Haber Merkezi