Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in davetiyle Şehzadeler Park’ta bir araya gelen ilçede görev yapan muhtarlar seçime sayılı günler kala hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Cumhur İttifakı’na olan desteklerini iletti. Muhtarlar mahalleri için istek ve taleplerini toplantıya katılan Tarım ve Orman Eski Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ve AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Tamer Akkal’a ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e iletti.

Seçime sayılı günler kala AK Parti’nin hem yerel yönetimleri hem de parti teşkilatları sahada vatandaşları dinlemeye taleplerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in koordine ettiği muhtarlar toplantısında ilçede görev yapan muhtarlarla birebir temas sağlandı. İlçedeki muhtarların yoğun katılım sağladığı toplantıya ev sahipliği yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 9 yıllık görev süresi boyunca her fırsatta muhtarlarla koordineli bir çalışma sürdürdüklerini bundan sonra da aynı birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

14 Mayıs seçimlerinde Şehzadeler’de görev yapan muhtarların desteğini bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonra da göreceklerinden emin olduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Bizler siz muhtarlarımızın mahallerindeki eksiklikleri ihtiyaçları ya da ilçemizdeki projelerin hızlı ilerlemesi noktasında her zaman Ankara’daki milletvekillerimizle iletişim halinde olduk. Milletvekillerimiz de bizlerin her talebi ile yakından ilgilendi. Bakanlarımızla görüşmemiz gerektiğinde biz vekillerimizle birlikte gittik. Her zaman Ankara’da kendimizi güçlü hissettik. 14 Mayıs sonrası da aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Muhtarlarımızın ne kadar değerli olduğunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere olan güveninden ve ilgisinden biliyorsunuz. Seçimlerdeki desteğinizle daha güçlü bir meclis daha güçlü bir Şehzadeler ve daha güçlü bir Manisa ile Türkiye Yüzyılı’na katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Toplantıya yoğun katılım sağlayan Şehzadeler muhtarlarına teşekkür eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, kendilerini muhtarlarla bir araya getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür etti.

Akkal, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa mitingine olan ilgiden ve yoğun katılımdan dolayı muhtarlara ve Manisalılara teşekkür etti.

TÜRKİYE DÜŞMANLARI UMUDUNU 14 MAYIS’A BAĞLADI

14 Mayıs seçimlerinde vatan ve millet için hayırlı bir sonuç alacaklarını ifade eden Akkal, “Sizlerin de desteği ile inşallah Cumhurbaşkanımızı yeniden göreve seçeceğiz. 21 yıllık AK Parti iktidarında yapılanları anlatmaya günler yetmez. O yüzden yapılanların üzerine daha iyilerini yine AK kadrolar yapacak. Bu seçimlerin önemi çok büyük. Öyle ki bu seçimlerde sizlerden vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için desteklerinizi istiyoruz. Bu seçimde var olma ve yok olma mücadelesi var. Karşımızdaki altılı masanın altındakileri ve üstündekileri artık görmeye başladık. Resmiyete de döktüler. PKK’nın sözcüleri Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkladılar. Muhalefete bakıyoruz ki vatanımıza göz diken askerimize polisimize kurşun sıkan vatan hainleri ile bir yola girdi. Pkk elebaşlarına bakın AK Parti-MHP ittifakına saldırıyor. Bakın kaçak FETÖ’cüler 14 Mayıs seçimleri sonrası ülkeye dönmek için planlar yapıyor. HDP’nin adayları, temsilcileri 100 yıllık cumhuriyeti yıkmaya geliyoruz diye tehditler savuruyor. İçerideki teröristleri içeriden çıkarma vaadi veriyorlar. Muhalefet işte bunlara bel bağlamış durumda. Durum şu ki bugün bir tarafta terör örgütlerinin desteklediği umut bağladığı aday gösterdiği bir aday diğer yanda ise milletimize olan hizmet aşkını sürdürmek için milletimizin aday gösterdiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Milletimizin sağlam ve sağduyulu iradesi inşallah cumhurbaşkanımızdan yana olacaktır. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza verdiği değeri her fırsatta biz de hissediyoruz. Bizlere de her toplantıda muhtarlarla hep iletişim halinde olmamızı söyler. Bizim kapımız, telefonumuz her daim sizlere açık. Cumhurbaşkanımız sizlerin destek ve dualarını istiyor.” diyerek katılımları için teşekkür etti.

HERKES TÖKEZLEMEMİZİ BEKLİYOR

Tarım ve Orman eski Bakanı Bekir Pakdemirli de, görev yaptığı süre boyunca muhtarların her zaman önceliği olduğunu muhtarlardan gelen her isteği büyük bir titizlikle değerlendirdiğini ifade ederek, “Siyasette aktif olalım olmayalım muhtarlarımız her zaman kapımız, gönlümüz bağrımız her zaman açıktır. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Rahmetli Turgut Özal’ın seçim otobüsünde çok çalışmalara katıldık. Özal, Türkiye’nin zincirlerini kırmış önünü açmıştır. Paradigmaları yıkmıştır. O günün şartlarında yapılacak iyi şeyleri yapmaya çalıştı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Özal’ın izinden, yolundan gidiyor. Ama bir farkı var. Cumhurbaşkanımız Türkiye’yi müstemleke memleket olma mantığından çıkartmıştır. Eskiden de gururluyduk. Fakir ama yine gururluyduk. Şimdi imza atılan projelere bakın. Havada,, karada, denizde, sanayide, teknolojide her alanda üst seviyelere çıkmaya başladık. Yapılan dev projeler bizleri gururlandırıyor. Ülkemizin geleceğine daha sağlam ve dik bakmasını sağlıyor. Bu yatırımlar kolay olmadı. Artık bölgede Türkiye olmadan kimse adım atamıyor, nefes alamıyor. Türkiye bölgesel güç oldu. Türkiye bundan sonra dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla pay almaya aday. Bunun için önceliğimiz istikrardır. Muhalefetin çok başlı yönetme siyaseti Türkiye’ye uygun değil. Herkes tökezlememizi bekliyor. Etrafımız ateş çemberi. Güçlü lider ve sağlam irade ile bu coğrafyada ayakta durabiliriz. Türkiye’nin istikbali ve istiklali için mücadele eden dur durak bilemeden çalışan koşturan bir liderimiz var. Onun için desteğiniz çok önemli. Kılıçdaroğlu ve ekibinin ülkemize sunacağı bir katkı yoktur. Kanaat önderleriyle görüşüyorum. Bu kadar çok başlılığın iyi olmadığını ve yönetilemez olduğunu iletiyorlar ve bugüne kadar AK Parti’ye cumhurbaşkanımıza oy vermeyenler bu seçimlerde destek vereceklerini ifade ediyorlar. Muhalefetin konseyle yönetme sistemi birleştirici değil daha çok ayrıştırıcı olur. Muhalefet etnik, mezhebi ve ideolojik bir konsey öneriyorlar. Biz dört temel ilke üzerinde siyaset yapıyoruz. Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan. 4 ilke etrafında birleşecek herkese kapımız açıktır. CHP meşrudur. İYİ Parti meşrudur. Tarihsel sorumlulukları var. Kazansalar da kaybetseler de PKK’nın enkazını meclise taşımaktadırlar. Ülkemizi yönetmesi zor. Bu ilke bir yönetim boşluğunu kabul etmez. Güçlü liderimiz ile yola devam etmemiz gerekiyor.” dedi.

Programın devamında muhtarlar tek tek söz alarak hem taleplerini iletti hem de merak ettikleri soruları sordu. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Toplantıya önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Milletvekili adayı Fatih Katıöz, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Şeref Ocaklıgil katılım sağladı. Özkan ÇELİK

Editör: Zerrin Ağar