Trafik sigortasına yeni düzenleme! Trafik sigortasına yeni düzenleme!

Bakan Güler, yaralı askerleri ziyaret etmek üzere bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen operasyonlarda teröristlere yönelik başarıların devam ettiğini belirtti.

Açıklamaya göre, Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi, 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Daha sonra düzenlenen toplantıda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve birlik komutanları yer aldı.

Toplantıda, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki güncel durum ele alındı ve Bakan Güler tarafından operasyonun devamı için talimatlar verildi.

Bakan Güler, yapılan operasyonlar sonucunda Pençe-Kilit bölgesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 30'a yükseldiğini açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgedeki kararlı mücadelesi, teröristlere karşı sürüyor. 

Kaynak: AA