Manisa Piknik Alanları: Doğa Yürüyüşüne Elverişli 10 Piknik Yeri! Manisa Piknik Alanları: Doğa Yürüyüşüne Elverişli 10 Piknik Yeri!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde 2013 yılından bu yana devam eden "Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi" kapsamında, Sarıgöllü 90 kadın, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin davetiyle şehri ziyaret etti. Manisa'nın tarihi, turistik ve kültürel değerlerini keşfetme fırsatı bulan Sarıgöllü kadınlar, bu özel deneyimleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Sarıgöllü kadınlar, proje kapsamında Manisa'nın ilçelerinde yaşayan kadınlara şehrin tarihini, doğal güzelliklerini ve turistik yerlerini tanıma fırsatı sunan etkinliklere katıldı. Sarıgöllü kadınlar, Şehzadeler ilçesindeki Masal Park'ta Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları Fırat Özcan, Onur Pabuççuoğlu, Sibel Alkın Kedersiz ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri eşliğinde Sarıgöllü kadınlar, önce Masal Park'ı gezdiler. Ardından Tıp Tarihi Müzesi ve Sultan Camii'ni ziyaret ettiler.

Sarıgöllü kadınlar, Mimar Sinan'ın Manisa'daki tek eseri olan Muradiye Camii'ni de görme şansı buldular. Öğle yemeğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ağırlanan kadınlar, daha sonra Mevlevihane ve Kadınlar Kahvesi'ni ziyaret etti. Şehirdeki diğer önemli noktalar arasında Çanakkale Şehitler Anıtı, Atatürk Sergi Salonu, Atatürk Gençlik Merkezi ve Atatürk Kent Parkı da vardı. Sarıgöllü kadınlar, bu zengin kültürel miras karşısında hayranlık ve teşekkürlerini dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Cengiz Ergün'e minnettarlıklarını ifade ettiler.

DSC_9874_1600x1068DSC_9867_1600x1068DSC_9835_1600x10682F7A0505_1600x1067

Kaynak: Haber Merkezi