Başrollerini Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalabek'in paylaştığı Sakla Beni, 30 Kasım'da 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Diziye; İncila'nın Mete ile Naz arasında kalması damga vurdu.

İNCİLA'NIN METE'YE TOKADI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Sakla Beni son bölümde; Mete ve İncila'nın ne konuştuğunu duymayan ama tokadı gören Naz, ikisinden de hesap sordu.

O sırada gelen Filiz, İncila'yı bindallı ile görüp çılgına dönerken; Mete'nin teyzeleri ve Atıf Bey de içeri girdi.

Belgin ise Filiz'in Naz ile yalnız kalma isteğine "Kızını biraz tanısaydın buna şaşırmazdın" diye tepki gösterdi. Belgin'e anne-kız ilişkisinden haberi olmadığını ima eden Filiz'e kızan Atıf, Mete'yi de dışarı yolladı.

FİLİZ, İNCİLA'YI KOVDU

Atıf, rezil olduklarını söylerek evdeki herkese kızarken; Filiz de Naz ve İncila'yı çağırıp hesap sordu. Kızına ceza keseceğini söyleyen Filiz, "İncila bu gece bu evden gidiyor" dedi.

Naz, Mete'yi arayıp ondan yardım istedi. İncila tam evden giderken; Mete geldi. Naz'ı düşündüğünü söyleyen Mete, İncila'nın gitmeyeceğini ifade etti.

METE, NAZ VE İNCİLA'NIN İMDADINA YETİŞTİ

Naz, Mete kapıyı açtığında İncila ile ikisine sarıldı. Bu sorunu çözmek isteyen Filiz ise Müberra'ya İncila'yı yollayacağını söyledi. Müberra da ona İncila'yı isteyen biri olduğunu anlattı. Filiz de bu duruma çok sevindi.

Naz, Mete ve İncila ile olanı biteni konuşurken; Mete, Naz'ın isteğiyle İncila'dan özür diledi.

Naz'a masaj yapmak için lavanta yağı almaya giden İncila, halasıyla karşılaştı. Müberra'nın Filiz'in onu evlendirmek istediğini söylemesiyle yıkılan İncila, buna karşı çıktı.

NAZ'IN ÇEYİZİ EVDEN ÇIKTI

Sabah Naz'ın çeyizini Ziya Bey'in yalısına götüreceklerini söyleyen Filiz, Naz'a kendisini rezil etmemesini tembihledi.

Füsun, Filiz, Naz ve İncila, Ziya Bey'in yalısındayken; Naz, İncila'nın da onlarla kalacağını belirtti.

BELGİN VE FİLİZ ARASINDA "ANNE" GERGİNLİĞİ

Filiz buna inatla karşı çıkarken; Naz ve Belgin bu durumu çözeceklerini söyledi. Filiz, Naz'ın Belgin'e "Anne" diyerek teşekkür etmesine bozuldu.

TikTok, YouTube'a rakip oluyor TikTok, YouTube'a rakip oluyor

Ardından Belgin ile konuşan Filiz, Gülten'e benzemediğini onun çocuğunu elinden alamayacağını ifade etti.

"YENİDEN ARKADAŞ OLALIM METE"

Çeyizleri açarken yanına gelen Mete'ye hiçbir şeyi planlamadığını "Beni hiç tanımadan benden etkilendin. İlahi bir hediye gibiydin. O zaman pişman olacağımı düşünmemiştim, asla pişman da değilim. Ama şimdi Naz'ın gözünün içine bakamıyorum. Yeniden arkadaş olsak, çünkü ne yapacağımı bilemiyorum" dedi.

Bunun üzerine Mete de "Gitmene izin veremem. Ben, biz sensiz yapamayız. Ya Naz'a söyleyeceğiz her şeyi ya da bunun içinde debelenip duracağız. Ama gitmene müsaade edemem" dedi.

FİLİZ'DEN KIZINA REST

Filiz'in Naz'a "İncila bu evde kalamaz. İncila'nın güzelliğinin farkında değil misin? Kim kocasının yanında böyle güzel bir kadın ister? Sen hovarda Mete'ye mi güveniyorsun? Çıldırtma beni" dedi.

Naz, annesinin derdinin İncila'yı ailesi gibi görmesi olduğunu ifade ederken; Filiz de "Bundan sonra dertlerini Belgin ve İncila ile hallet" ifadelerini kullandı.

NAZ, ANNESİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Çılgına dönen Filiz, yalıyı terk ederken; Naz da sinir krizi geçirdi. İncila kendisini ikna edince eve dönmeyi kabul etti.

Naz geldiğinde onu alıp yukarı çıkan Atıf Bey, "Annen senin iyiliğini istiyor. Kadını buraya tek başına yollamışsın. İki gözü iki çeşme ağlıyor. Eğer annen yoksa bu düğünde ailen de yok. Razıyım diyorsan o ayrı mesele" dedi.

İNCİLA, OZAN'DAN YARDIM İSTEDİ

O sırada Ozan'la birlikte Naz'ın gelin çiçeğini yaptırmaya giden İncila, "Bana yardımcı olursanız, yurt dışına gelip çalışmak istiyorum. Henüz karar vermedim ama akşama kadar netleştiririm" dedi.

METE, İNCİLA'NIN PLANINI ÖĞRENDİ

Naz annesinden özür dilerken; Ozan da Mete'ye olanları anlatıp "Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz. Kız benimle gelmenin yollarını arıyor. Ben bir şey yapmadan yazıldı bana" dedi.

Bir bahaneyle İncila'nın yanına çıkan Mete, "Kaçmadan önce gelinliği mi giyecektin?" derken; Naz her şeyi hallettiğini söyleyerek içeri geldi.

DÜĞÜN GÜNÜ GELDİ ÇATTI

Düğün için Mete'nin kendisine hediye ettiği kırmızı elbiseyi giyen İncila, Naz'ın yanına gitti. Ancak onun elbisesini beğenmeyen Naz, askısını koparıp kendi siyah elbiselerinden birini giymesini söyledi.

Naz'ı baba evinden çıkaran Mete ve ailesi, gelini alıp düğün mekanına gitti.

İNCİLA'DAN NAZ'A ANLAMLI HEDİYE

Naz'a ayrılmaları gerektiğini ifade eden İncila, onun kendisi için çok değerli olduğunu söyleyerek annesinden emanet küpeleri verdi.

Onu asla bırakmayacağını ifade eden Naz, küpeleri paylaşmaları gerektiğini "Biz ayrılırsak bu küpeler gibi işe yaramaz oluruz" dedi.

"KAÇALIM BURADAN İNCİLA"

Mete, Ozan'ı göz hapsinde tutarken; İncila onu çağırıp pasaportunu emanet etti. Peşlerinden giden Mete ise İncila'nın pasaportunu Ozan'ın elinde görünce bozuldu.

İncila ile baş başa kalan Mete, "Kimseye haber vermeden çekip gidecektin yani böyle. Gidemezsin, bırakmam dedim" diyen Mete, İncila'nın "Başka çaremiz yok. Ne istiyorsun benden?" sözlerine; "Hiçbir şeyin kıymeti yok senin için. Beni bir yalanın içine attın. Şimdi de çekip gidiyorsun. Nefret edemiyorum senden. Sürekli aklımda sen varsın" yanıtını verdi.

Bu sırada Naz da dahil herkes ortadan Mete'yi ararken; Mete de İncila'ya "Kaçalım buradan şimdi. Var mısın?" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi