Son zamanların popüler televizyon dizisi Yabani hem konusu hem de oyuncularıyla dikkat çekiyor. Genç ve yetenekli oyuncu kadrosunda yer alan Rojbin Erden de sıklıkla merak ediliyor.

Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı? Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı?

Peki, Yabani’nin Asi’si Rojbin Erden kimdir? İşte detaylar…

Rojbin Erden Kimdir 4

Rojbin Erden Kimdir?       

Zamanının sükse yapmış dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile tanınan Rojbin Erden 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Eğitim hayatına da İstanbul’da devam eden genç yetenek, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümünü bitirmiştir.

172 cm boyunda ve 56 kg ağırlığında olan Rojbin Erden, modellik yaparak kariyerine başlamış, ‘Çıplak’ dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. Yabani’nin Asi’si olarak oyunculuğa devam eden Rojbin Erden, aynı anda modellik de yapmaktadır.

Kariyerinin daha başlarında olan Rojbin Erden, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmektedir. Şu anda sevgilisi veya eşi olmadığı bilinmektedir.

Rojbin Erden Kaç Yaşında?

Yabani’nin Asi’si Rojbin Erden oldukça gençtir. Rojbin Erden 1996 yılında doğmuş olup, günümüzde 28 yaşındadır. 15 Ağustos doğumlu oyuncu, Oğlak burcudur.

Genç yaşına rağmen Türk televizyonun önemli projelerinde yer almış olan oyuncu, canlandırdığı karakterleri başarıyla oynamış ve yeteneğini gözler önüne sermiştir.

Rojbin Erden Nereli?

İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncunun çocukluğu ve eğitim hayatı da burada geçmiştir. Ancak kökenine baktığımızda, Rojbin Erden aslen nereli sorusunun cevabı Muğlalı hatta Bodrumlu olacaktır.

Rojbin Erden Kimdir 2

Rojbin Erden Hangi Dizilerde Oynadı?

Oyunculuk kariyerine ‘Çıplak’ dizisinin ikinci sezonu ile başlayan genç oyuncu, kariyerine Türkiye’nin birçok başarılı oyuncusunun yer aldığı (Özge Özberk, Ertan Saban gibi) bir dizide devam etmiştir.

Gelsin Hayat Bildiği gibi diziş  yayın tarihi boyunca adından çokça söz ettirmiştir. Rojbin Erden kimdir sorusu en çok bu dönemde merak edilmiştir. Rojbin Erden oyunculuğunu bu dizide göz önüne çıkartmış ve kendini izleyiciye sevdirmiştir.

Başarılı oyuncu dizi bittikten sonra Yabani dizisinde Asi karakteriyle karşımıza çıkmıştır. Canlandırdığı bu karakter de çok sevilmekte ve adından söz ettirmektedir.

Rojbin Erden’in oynadığı diziler kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

·        Çıplak (2021)

·        Gelsin Hayat Bildiği Gibi (2022)

·        Yabani (2023)

Rojbin Erden Kimdir 5

Yabani Dizisi Konusu Nedir?   

Yabani dizisi hikayesi ve başarılı oyuncularıyla adından sıkça söz ettirmektedir. Yabani, kendini bildi bileli sokaklarda yaşayan, birbirine sıkı sıkıya bağlı dört çocuğun hayat hikayesini konu almaktadır.

Peki Rojbin Erden’in hayat verdiği ‘Asi’ nasıl bir karakterdir? İsminden de anlaşılacağı gibi hırçın bir karaktere sahip, sokaklarda büyümüş bir genç kızdır. Yaşadığı hayat ona o kadar çok şey öğretmiştir ki, insanlara güvenmez, hatta onlara adını bile söylemez. İnsanlara karşı aynen adı gibi asice hareket eder. Rojbin Erden bu dizide birlikte büyüdüğü arkadaşları için gözünü kırpmadan kendini feda edecek kadar cesur bir karakteri canlandırmaktadır.

Muhabir: Özkan Çelik