Potanın Tarzanları tarihinde ilk defa mücadele edeceği Basketbol Süper Ligi için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda yeşil-beyazlı ekibin mücadelesine Muradiye Spor Salonu’ndan ortak olmak isteyen taraftarlar, passo.com.tr internet sitesi üzerinden ve Kültür Sitesi’nde kurulacak kombine standından 2022-2023 sezonu kombine kartlarını satın alabilecekler.

İşte detaylar:

KOMBİNE KARTLAR NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK? 

Kombine kartları 8 Ağustos Pazartesi günü hem passo.com.tr internet sitesi üzerinden hem de Manisa Kültür Merkezi’nde kurulacak kombine kart standımızdan satışa çıkacaktır.

KOMBİNE KARTLARI İNTERNETTEN SATIN ALABİLİR MİYİZ? 

Evet, dilerseniz kombine kartınızı passo.com.tr internet sitesinden satın alabilirsiniz.

KOMBİNE KART SATIN ALABİLMEMİZ İÇİN PASSOLİG KART SAHİBİ OLMAMIZ GEREKİYOR MU? 

Hayır… Yalnızca sezonluk kombine kartları ve maç biletleri Passo sistemi üzerinden satılacak olup ne kombine kart satın almak ne de tek maçlık bilet satın almak için Passolig kart sahibi olmanıza ihtiyaç duyulmamaktadır.

KOMBİNE KART SATIN ALMA İŞLEMİ SIRASINDA TAKSİT İMKANI SUNULACAK MI? 

Evet… Kombine kart satın alma işlemi sırasında bankanızın Passo ile anlaşması uyarınca taksitlendirme seçeneklerine sahip olacaksınız.

MAÇLARA QR KOD İLE GİRİŞ SAĞLAYABİLECEK MİYİZ? 

Dileyen taraftarlar fiziki olarak kombine kart alabileceği gibi dileyen taraftarlar passo.com.tr üzerinden oluşturacakları hesaplara kombine kartlarını tanımlayarak QR kod ile maçlara giriş yapabilecek.

KOMBİNE KARTLARIMIZI NE ZAMAN TESLİM ALACAĞIZ? 

Kombine kart satın alan taraftarlar, satın alma işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından kombine kartlarını Kültür Sitesi’nde bulunan kombine kart standından teslim alabilirler.

KOMBİNE KARTIMI KAYBETTİM, NE YAPMALIYIM? 

Satın aldığınız kombine kartınızı passo.com.tr üzerinden oluşturacağınız hesabınıza tanımlamanız halinde maçlara giriş yapmaya sorunsuz bir şekilde devam edebileceksiniz. 

Kombine kartınızı kaybettiğinizi Passo’ya bildirmenizin ardından dilerseniz yeni kart talebinde bulunabilir dilerseniz kartınızı iptal etme talebinde bulunarak maçlara Passo uygulaması üzerinden giriş yapmaya devam edebilirsiniz.

Editör: Onur Yılmaz