ING Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) kalıcı olmak ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam eden Manisa BBSK, Muradiye Spor Salonu’nda günü tek antrenmanla kapattı. Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncuların hırslı yapısı dikkat çekti. Avrupa Şampiyonası’nda Polonya Milli Takımıyla yoluna devam eden Michal Michalak dışında tam kadro antrenman yapan Potanın Tarzanlarında Pako Cruz, John Roberson ve OD Anosike’nin de takıma kısa sürede uyum sağladığı görüldü.

16 VE 17 EYLÜL’DE 2 HAZIRLIK MAÇI VAR

Yeşil-beyazlı ekip, 16 Eylül Cuma günü Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, 17 Eylül Cumartesi günü de Aliağa Petkim ile İzmir’de hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

“ŞEHRİMİZDE AVRUPA’NIN EN İYİ TAKIMLARINI VE BİRÇOK YILDIZ BASKETBOLCUYU AĞIRLAYACAĞIZ”

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “Artık ligin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Hazırlık maçı tempomuz da artıyor. 16 ve 17 Eylül’de ligdeki rakiplerimizden ikisiyle hazırlık maçı yapacağız. Milli takımlarında bulunan oyuncularımız da yavaş yavaş aramıza katılmaya başladı. Biz de takım olarak ritmimizi oturtmaya başladık. Manisa için çok önemli ve çok özel bir sezon olacak. Şehrimizde Avrupa’nın en iyi takımlarını ve birçok yıldız basketbolcuyu ağırlayacağız. Sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız” dedi.


YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, teknik ve idari kadrosu ile oyuncuları Rüzgarın Bahçesi isimli işletmenin davetlisi olarak yemekte bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol A Takımı, Rüzgarın Bahçesi isimli işletmenin düzenlediği barbekü organizasyonuna katıldı. Organizasyonda; Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun, Orhan Haşim Elmalı, Ali Ercan, teknik ve idari kadro ile basketbol A takımı oyuncuları yer aldı. Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Rüzgarın Bahçesinde kendilerini ağırlayan Ahmet Aktürk’e teşekkür etti. Organizasyonda, 2022-2023 ING Basketbol Süper Ligi (BSL) öncesinde teknik ekip ve oyuncular keyifli vakit geçirdi.

 

Editör: Onur Yılmaz