Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün‘ün Turgutlu Pazaryeri’ni ziyareti esnasında yanına gelen ve tepki gösteren vatandaşın kimliği ortaya çıktı.

MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Protesto: “Beni Böyle Sevme, Köpek Değilim” başlıkları ile yapılan haberler sosyal medyada hızla paylaşıldı.  Bu görüntülerin bazı ulusal televizyonlara da servis edilmesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün itibarsızlaştırmak için gerçekleştirildiği ve planlı bir provokasyon olduğu öne sürüldü.

Turgutlu Pazar yerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanına gelen S.Y.’nin; işsiz olduğu, farklı tarihlere ait suçlardan sabıkası olduğu ve  şüpheli konumda adli olay kaydının bulunduğu iddia edildi.

ÇETİN AKIN İLE İLİŞKİSİ DİKKAT ÇEKTİ!

Şahsı tanıyan kişilerden alınan bilgilere göre S. Y.’ın CHP‘li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan açıktan maaş aldığı herhangi bir mesleğinin olmadığı, Turgutluspor taraftar derneğinden geçimini sağladığı ve benzer olaylarda rol aldığı öne sürüldü. CHP’li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile S.Y.’ın yakın ilişkisi ortaya çıkan fotoğraflar ve S.Y.’ın sosyal medyada yaptığı yorum ve paylaşımlarıyla da kanıtlandı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Pazaryerindeki olaya şahit olan pazarcı esnafı ve vatandaşlar şahsa yoğun tepki göstererek, bu kişinin yapmış olduğu terbiyesizliği ve saygısızlığı kabul etmemiz mümkün değil,  söylemleri ve hareketleri Turgutlu halkına yakışmaz ve tüm Turgutlu’ya mal edilemez dedi.

ŞAHSIN NURLUPINARSPOR İLE ALAKASI BULUNMAMAKTADIR

Söz konusu haber ve S.Y. isimli şahıs ile ilgili Nurlupınarspor'un formasının bulunduğu bir fotoğrafa ilişkin Nurlupınarspor camiasından yapılan açıklamalara göre, şahsın ve haberin Nurlupınarspor ile bir ilişkisi bulunmadığı belirtilmiştir. 

Kaynak: Haber Merkezi