Manisa Futbol Kulübü, Bursa Yıldırımspor’dan 20 yaşındaki genç kaleci Orhan Kurşun 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transferi Orhan Kurşun, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Burada gelişim göstererek takımıma katkı sağlamak istiyorum. Hedefimiz olan Süper Lig için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

ERDEM ÖZKAN, “ORHAN, GENÇ VE YETENEKLİ BİR KALECİ”

Orhan Kurşun’un genç ve yetenekli bir kaleci olduğunu vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan ise, “Orhan, genç ve yetenekli bir kaleci. Gelecek vadeden ve takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Orhan’a Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılar diliyorum” dedi.

YENİ TRANSFERİMİZ ORHAN KURŞUN KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Orhan Kurşun, 24 Şubat 2002 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Orhan, daha sonra Altınordu altyapısına transfer oldu. Altınordu formasıyla profesyonel kariyerine başlayan genç file bekçisi Niğde Anadolu FK forması giydikten sonra Bursa Yıldırımspor’a transfer oldu. 20 yaşındaki kaleci, bu sezon Bursa Yıldırımspor formasıyla 17 maçta görev aldı. SPOR SERVİSİ  

Editör: Onur Yılmaz